Osnovan opštinski odbor Srpske desnice u Nišu

Autor: Republika

Vesti

18.11.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska Desnica osnovala je Opštinski odbor u niškoj opštini Pantelej, a Skupština Opštinskog odbora održana je u kancelariji Mesne zajednice u Knjaževačkoj ulici broj 120a na Panteleju.

RepublikaFoto: facebook.com/Srpska desnica
Detalj sa osnivanja odbora Srpske desnice

Delegati osnivačke skupštine Opštinskog odbora Srpske Desnice izabrali su jednoglasnom odlukom Dejana Zdravkovića za predsednika Opštinskog odbora Pantelej.

Potpredsednik je postao Dragan Stoickov, a sekretar Snežana Stoickov, dok su za članove Opštinskog odbora izabrani Žaklina Zdravković i Milunka Trifunović.

Predsednik odbora Dejan Zdravković zahvalio se delegatima na jednoglasnoj podršci i izjavio da će opravdati ukazano poverenje.

- Nalazimo se u predizbornoj godini, potrebno je uvećavati članstvo, jačati naše odbore kako bi nas bilo što više na svim nivoima vlasti i odlučivanja! - rekao je Zdravković je istakao da je interesovanje ljudi za Srpsku Desnicu na opštini Pantelej iznad svakog očekivanja i izrazio nadu da će uspeh stranke biti dobar zahvaljujući velikom zalaganju našeg mladog lidera Miše Vacića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading