Bastać se oglasio povodom optužbi o kriminalnim radnjama

Autor: Republika

Vesti

31.10.2019

13:13

Nakon što je njegov venčani kum Lazar Lešnjak izneo šokantne detalje o mučenju i kriminalnim radnjama, oglasio se i sam Marko Bastać.

Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Bastać

- Povodom netačnih i izmišljenih izjava Lazara Lešnjaka, pozivam tužilaštvo i policiju da hitno ispitaju sve njegove navode, s obzirom na to da sam u video-izjavi optužen za teška krivična dela - rekao je Marko Bastać.

On je još dodao...

- Svi ovi napadi i laži koje se već mesecima plasiraju, samo da bi me u javnosti predstavili, najpre kao pripadnika crnogorskog klana, potom kao čoveka koji krade novac za lečenje dece, i na kraju kao nasilnika, režirani su u Vučićevoj kancelariji zla. Interesantno je da se ova najnovija montirana afera dešava samo dan nakon što sam skinuo plakat sa likom Aleksandra Vučića i Milorada Dodika koji nam se rugaju sa tunela i samo nekoliko dana nakon što sam najavio da ćemo telima braniti i odbraniti Stari savski most. To su razlozi ove kampanje, koja je samo jedna od brojnih kojima se kontaminira javni prostor, a svi mi koji mislimo drugačije i koji se borimo protiv onih koji nam uništavaju živote i kradu budućnost, svakodnevno targetiramo kao legitimne mete za sve one koji rade u službi opstanka na vlasti ovog režima - kaže Bastać.

Komentari (5)

Loading
Sara

31.10.2019 13:29

Kako ovog Bastaca nije vise sramota da se oglašava.

Milan

31.10.2019 13:31

I treba tužilac da ispita sve Bastaćeve mutne radnje!

Miki

31.10.2019 14:02

Ne bi ja bas tako rekao, gospodine Bastac, gde ima dima ima i vatre.

Nikolina

31.10.2019 23:49

Bastaćevim kriminalnim radnjama nema kraja!!!