Vozači, oprez: KIŠA JE NEPRIJATELJ, ČUVAJTE SE SUDARA!

Autor: Tanjug

Vesti

21.09.2017

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niska oblačnost ili magla smanjuju vidljivost i otežavaju saobraćaj na putevima koji vode u više planinske predele po kotlinama i duž rečnih tokova, a i mokri kolovozi zbog povremene kiše otežavati vožnju, saopštio je jutros AMSS.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vozači oprez: Mokri kolovozi!

Kiša pored mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti donosi i česte odrone zemlje i kamena, što predstavlja još jednu opasnost u saobraćaju.

Zbog ovakvih vremenskih prilika vrlo često dolazi do prekida i zastoja u saobraćaju, a na pojedinim deonicama moguća je samo usporena vožnja.

Zato se vozačima savetuje da budu strpljiviji bez rizičnih obilaženja i preticanja, uz držanje bezbednog odstojanja između vozila kako bi na vreme mogli da reaguju, zaustave vozilo ili izbegnu iznenadnu opasnost na putu.

Zbog radova na popravci kolovoza na (auto-putu E/75) na području Novog Sada na drž.putu I A reda br. 1 u zoni naplatne stanice "Novi Sad jug" u periodu od 22. avgusta do 30. septembra saobraćaj će se odvijati usporeno uz smanjenu i ograničenu brzinu kretanja, jer se radovi izvode u smeru ka Beogradu.

Saobraćaj će se iz pravca Novog Sada preko tehničkih prolaza usmeravati na suprotni smer koji će biti dvosmeran, a koji vodi iz pravca Beograda.

Za vreme radova naplatna stanica "Novi Sad jug" će nesmetano funkcionisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading