Srbi Trampa vole najviše u Evropi: Američkom predsedniku upućen poziv da poseti našu zemlju

Autor:

Vesti

25.09.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je američkog kolegu Donalda Trampa da dođe u Srbiju jer ga, kako mu je u srdačnom susretu predočio, Srbi vole i podržavaju najviše u čitavoj Evropi. On je ove reči uputio šefu Bele kuće tokom svečanog prijema organizovanog u predsedničkoj rezidenciji u Vašingtonu.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom boravka u Njujorku na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija susreo se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Na tom sastanku, Vučić je iskoristio priliku da predsednika SAD pozove u posetu Srbiji, uz reči da je on u našoj zemlji uvek dobrodošao jer ga srpski narod voli.

Nakon mnogo problema koje pregurala Dunja Ilić, ispovest koju je podelila nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dunja je podelila najintimnije detalje iz svog života rekavši da je samoubistvo njenog oca uopšte ne pogađa, kao i da neće prisustvovati njegovoj sahrani bez obzira na to što će okolina osuditi taj njen postupak. Ovim postupkom pevačica je u potpunosti šokirala javnost rekavši da "joj je lakše što njenog oca više nema".

Srpski telegraf prenosi ekskluzivno saznanje iz FIFA-e će srpski fudbalski timovi igrati utakmice na Kosovu.

Nije se čekalo dugo da se atmosfera u Zadruzi dovede do usijanja. Filip i Milica su doprineli tome jer su imali seks u beloj kući. Slike govore da je strast između ovo dvoje bila toliko jaka da su potpuno ostali bez odeće.

Instagram je društvena mreža koja ne donosi samo popularnost, već i dobru zaradu u zavisnosti od broja pratilaca. Ovaj momenat je vrlo važana jer se prema "komercijalnoj vrednosti" određuje ko zaista uživa veću popularnost na javnoj sceni. Zbog svega ovoga razvio se pravi mali rat među učesnicima u javnom životu, utrkujući se čiji će profil na ovoj društvenoj mreži dostići veću vrednost.

Našim dragim čitaocima poklanjamo magazin "Ruski lekar", koji dolazi uz štampano izdanje Srpskog telegrafa. U ovom magazinu možete saznati puno korisnih informacija o zdravlju, a u ovom broju otkrijte kako da se oslobodite alergije na prašinu.

Sve ove informacije možete pročitati u štampanom izdanju Srpkog telegrafa kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 26. septembar 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Darko

25.09.2019 19:18

Potrebna nam je podrška Amerike, a poseta Trampa bi bila istorijska zbog političke i ekonomske stabilnosti.

Jana

25.09.2019 19:42

Dolazak u Srbiju bi osnazilo novo partnersvo dve zemlje.

Tina

25.09.2019 21:20

Tramp je dobro dosao u nasu zemlju!

Sava

25.09.2019 21:41

Tramp je dobro došao u Srbiju.