SNS Šabac: Zelenović zaboravlja koliko malu podršku imaju!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.08.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Šapca ocenio je da jedan od lidera Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović zaboravlja koliko je malo njihovo uporište u biračkom telu, a iznosi zahteve kao da njihov Savez ima podršku bar 50 odsto birača sa pravom glasa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

- Valjda im to što su tako mali i daje za pravo da imaju ovako velike zahteve ne ulazeći u to da li njihovi zahtevi imaju uporište u zakonu jer njih zakon nikada nije mnogo ni zanimao - naveo je šabački SNS povodom navoda gradonačelnika Šapca Zelenovića o zahtevima sa kojima je SzS upoznala delegaciju Evropskog parlamenta.

- Nadamo se da je Zelenović objasnio evropskim parlamentarcima i kako je njegov mentor Dragan Ðilas uspeo da preko svoje Dajrekt medije opljačka onolike milione evra od građana zemlje Srbije kao i koliko je istih tih para Nebojša Zelenović dao za kupovinu glasova po Šapcu u toku izborne kampanje 2016 godine - istakao je SNS iz Šapca.

Oni navode i da Zelenović, koji je inače optužen za zloupotrebu budžeta u iznosu pet miliona evra, ne propušta da spomene Aleksandra Vučića i raznorazne nazovi pritiske, ucene i maltretiranja a bio je među prvim jurišnicima kada se upadalo u državne institucije (RTS, PU Lučani...). 

- Vučićeve saradnike naziva poslušnicima, a ne vidi da je sam postao najveći poslušnik Dragana Ðilasa koji ga inače prezire i ne skrivajući to - navodi se u saopštenju.

SNS iz Šapca smatra da dokle god ovakvi kao sto je Zelenović budu objašnjavali evropskim zvaničnicima o stanju u Srbiji nema bojazni za poštenu i naprednu Srbiju. 

- Svestan je Nebojša Zelenović takođe da je opljačkao i unesrećio grad Šabac zajedno sa Dušanom Petrovićem kao sto su Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Boris Tadić unesrećili ostatak Srbije pa sve više vremena provodi u Beogradu bežeći od neskrivenog prezira svojih sugrađana - zaključuje se u saopštenju.

Predstavnici Saveza za Srbiju, Dragan Ðilas, Zoran Lutovac, Nebojša Zelenović i Miroslav Aleksić tražili su od bivših evroposlanika Eduarda Kukana i Knuta Flekenštajna garancije da će biti ispunjena 42 zahteva sa protesta "1 od 5 miliona", preneo je predsedavajući Saveza, Zelenović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Dare

31.08.2019 09:49

Zelenović i njegove kolege definitivno zaboravlljaju da podršku naroda apsolutno nikakvu nemaju niti će je ikada imati.

Boki

31.08.2019 10:03

Što je Zelenović vladao, vladao je, jer narod više nije lud da ga ponovo podrži.

Ivan

31.08.2019 10:14

Zelenović ne prestaje da davi normalno funkcionisanje i razvoj Šapca.

Mirjana

31.08.2019 10:15

Zuti su odavno postali proslost, ovaj u Sapcu se koprca ko riba na suvom.