Kukaju kod Kukana, hoće vlast bez izbora

Autor:

Vesti

31.08.2019

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović, lider Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju, zatražio je od predstavnika EU da podrže osnivanje prelazne Vlade iliti drugim rečima osvajanje vlasti bez izbora!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ/D.KUJUNDŽIĆ/T.VALIČ/S.T./N.PANČIĆ/Tanjug/AP
Opšta kuknjava

- Ako je delegacija EU tu da podrži makedonski i crnogorski scenario i u Srbiji sa prelaznom, tehničkom Vladom, u kojoj će sedeti i koministri iz redova opozicije, pa da za godinu dana imamo fer i poštene izbore, pozdravljam! Ako su tu da podrže Vučića, onda je to nešto drugo - napisao je Obradović na svom Tviter nalogu.

Istovremeno, SZS je zatražio od bivših evropskih poslanika Eduarda Kukana i Knuta Flekenštajna garancije da će im biti ispunjena čak 42 zahteva sa protesta opozicije "1 od 5 miliona".

RepublikaFoto: Tanug
Eduard Kukan

Tako su Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Nebojša Zelenović i Miroslav Aleksić juče na sastanku sa Kukanom i Flekenštajnom u sedištu delegacije EU u Beogradu poručili da "očekuju" ispunjenje zahteva, a pre svih promenu članova REM.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading