Zločinac napao srpskog načelnika Generalštaba! Haradinaj Mojsiloviću: Razmišljaš kao Milošević, zažalićeš!

Autor: Tanjug

Vesti

05.08.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuš Haradinaj u provokativnoj objavi na svom Fejsbuk nalogu uporedio načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Milana Mojsilovića sa Slobodanom Miloševićem i rekao da je i nekadašnji predsednik razmišljao kao i general Mojsilović ali je, kako je rekao, zbog toga zažalio.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Sever Portal
Ramuš Haradinaj

Haradinaj je na Mojsilovićevu izjavu da srpska vojska ima podršku ruske vojske za sve izazove na Kosovu i Metohiji rekao da je, kako je napisao, i Milošević razmišljao na isti način, ali je, kako Haradinaj kaže, zbog toga zažalio.

- Novi komandant zloglasne stare srpske vojske Milan Mojsilović izjavo je da imaju podršku ruske vojske za izazove na Kosovu. Podsećamo ga da je i Milošević razmišljao na isti način, ali je zažalio. Moraju da prestanu sa tim provokacijama - napisao je Haradinaj u svojoj Fejsbuk objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading