Presmešno! Karićevo cirkus-rešenje za Kosovo

Autor:

Vesti

18.06.2019

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska unija preko reda treba da primi Srbiju i sve države zapadnog Balkana, tako će sprečiti sukobe između Beograda i Prištine, plan je za južnu pokrajinu koju je Bogoljub Karić slavodobitno predstavio na sednici Pokreta Snaga Srbije.

Bogoljub Karić

Naime, na izbornoj skupštini ove partije, održanoj u luksuznom porodičnom restoranu Vila "Jelena", Bogoljub je aklamacijom ponovo izabran za predsednika stranke, dok je njegov brat Dragomir zadržao funkciju zamenika predsednika. Stari-novi predsednik nije prisustvovao sastanku jer je imao važnijih poslova, ali je njegova ideja za rešenje sudbine Kosmeta pokazala koliko ne razume politička dešavanja. Sagovornici Srpskog telegrafa jedinstveni u stavu da je Karić potvrdio da je bolji komičar nego političar.

Dugogodišnji novinar i politički analitičar Slobodan Reljić mišljenja je da Karić ne shvata realno stanje u kome živimo.

- To je iluzorna želja, EU se raspada. Nama na sve načine poručuju da nema ništa od proširenja, to nam je nedavno poručila i francuska ministarka prilikom posete Beogradu. Tusk je rekao Makedoncima da ih, i pored svih ispunjenih uslova, neke zemlje ne žele u EU. Bogoljub mora da razume da moramo da uzmemo svoje probleme u svoje ruke, EU ne može ništa da da reši. Naša teritorija - naš problem - podvukao je Reljić.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lav Pajkić

Novinar i voditelj Lav Pajkić kaže da Bogoljub zna kako da nasmeje narod, pa mu je to i ovaj put pošlo za rukom. - Meni je Karićeva izjava presmešna. Pa i laici znaju da se takva kompleksna pitanja rešavaju na ozbiljniji način. Evropska unija ne može da primi sve balkanske zemlje preko reda, postoje procedure koje se od njenog nastanka poštuju. Moja emisija je zabavnog karaktera i bez cenzure, voleo bih da čujem šta to Karić ima da poruči - naglasio je Pajkić.

Lav Pajkić: Meni je Karićeva izjava presmešna. Pa i laici znaju da se takva kompleksna pitanja rešavaju na ozbiljniji način

Po oceni Nebojše Krstića, medijskog stručnjaka, predloge poput Karićevog ne vredi komentarisati. Predlog Bogoljuba Karića o rešenju važnog pitanja kakvo je KiM nije smešan već nerealan - smatra Krstić.

SVI BOGOLJUBOVI BLAMOVI

Bogoljub Karić

* Političku karijeru počeo sa zelenom salatom sa kojom je mahao u prvoj kampanji u kojoj je učestvovao

* Plesao sa polugolom plesačicom obučenom u sado-mazo kostim, grlio je i nosio u rukama, pa snimak objavio na društvenim mrežama

* Moja inspiracija, moja vizija, moja želja, moj cilj je - Nobel

* Na porodičnom slavlju pred gostima suprugu Milanku hvatao za grudi, dok ih je ona sklanjala

* Izjavio da u Srbiju dolaze ljudi iz celog sveta da uče Srbe kako da naprave kobasicu

* Optužio Trampa da ga je pokrao jer je u kampanji za predsednika SAD preuzeo poruke iz njegovog reklamnog filma koji je star više od 12 godina

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading