Ko o čemu, Đilas o poštenju!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.06.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagovao je danas na gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u jutarnjem programu Prve televizije, uz tvrdnje da kritike koje je uputio na njegov račun, nisu osnovane.

RepublikaFoto: Betaphoto
Dragan Đilas

Ðilas, u saopštenju koje je uputio javnosti, tvrdi da nije vlasnik medija u Srbiji, navodi da se, kako kaže, nikada nije dogovarao kako će izgledati Prva i B92 sa vlasnikom tih televizija, niti da je imao bilo kakve veze sa dobijanjem prava na korišćenje nacionalnih frekvencija ovih televizija 2006. godine. 

On je reagovao i na Vučićevo objašnjenje da budući izbori neće biti fer zbog "ponašanja Ðilasovih medija", i naveo da ga na televizije sa nacionalnom frekvencijom ne pozivaju da gostuje, te da ga, povremeno, pozovu iz nekoliko nedeljnika, jednog dnevnog lista i dve kablovske televizije. 

Navodi i da je on bio gradonačelnik i da nikada nije "vladao Srbijom", i negira da je odgovoran za neizgradnju metroa u Beogradu, te da su putevi, odnosno ulice u Beogradu problem, jer Beograd put vraća dugove iz njegovog vremena. 

"Da su dugovi postojali, a nisu, odavno su mogli da budu vraćeni", naveo je Ðilas u saopštenju, uz konstataciju, da "ako danas Beograd put ima dugove, da je to zato što ga vode nestručni ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
nikola

11.06.2019 13:02

Hoces i o moralu pa da se prisetimo kako si one jadne devojcice "saletao" dok si bio predsednik kosarkaskog saveza Srbije?

Vladimir

11.06.2019 13:24

Ne znam kako Đilasa nije sramota da priča o poštenju kad svi znaju kakav je on.

Goca

11.06.2019 13:47

Kod Djilasa nema ni P od postenja!

Aleksandar

11.06.2019 13:49

Postenjcina nad postenjacinama!