Reakcija na naša pisanja: Prpa, bato! Boško se plaši da će da ga hapse

Autor:

Vesti

31.05.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović izgleda da je nešto debelo zgrešio budući da je najavio sopstveno hapšenje. Naime, on je na konferenciji za novinare u Čačku ispričao kako se aktuelna vlast, prema informacijama koje poseduje, sprema da uhapsi jednog ministra i njega pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

- Prema mojim informacijama iz krugova bliskih vlasti Aleksandra Vučića, aktuelna vlast planira hapšenje jednog ministra iz Vlade Srbije kako bi pokazala da se bavi borbom protiv kriminala i korupcije. Prema drugoj informaciji iz istog izvora, sprema se i moje hapšenje, u paketu sa hapšenjem tog ministra, pod istim izgovorom - rekao je Obradović.

Podsetimo, Srpski telegraf je pre 15 dana obelodanio da se krenulo u akciju čišćenja države od korumpiranih funkcionera, pa su prvi pali predsednik opštine Požega i visokopozicionirani činovnik Ministarstva rada. Takođe, tada smo najavili i da će sledeći na tapetu biti jedan član Vlade, biznismen i jedan od lidera opozicije. Kako je otkrio naš izvor, država poseduje više nego dovoljno dokaza o korupciji i nameštanju poslova ove trojke.

Foto: Republika
Srpski telegraf 13. maja

Komentarišući izjavu lidera Dveri, politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da nema potrebe da glumi žrtvu.

STANKOVIĆ: Nema potrebe da izigrava žrtvu, njegove reči odavno nemaju veze sa stvarnošću

- Obradovićeve reči odavno nemaju veze sa stvarnošću i on odavno nije kredibilan sagovornik. A što se tiče hapšenja, ona se događaju onda kada za to postoje osnovane sumnje, to nema veze sa njegovim političkim opredeljenjem. Ako nađu dovoljno osnova da je nešto počinio, biće uhapšen. Ne treba da izigrava nekakvu žrtvu i da se lažno prepoznaje ili ne prepoznaje i podiže i ovako povišenu temperaturu naše političke scene - ističe Stanković.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dejan Vuk Stanković

Da li se to Obradović prepoznao u našem tekstu, ostaje da se vidi u narednom periodu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
daca

31.05.2019 06:26

Nerazumljivo je da nekom ne odgovara ovakav napredak države.

Maja

31.05.2019 06:27

Cim se plasi, znaci da ima razloga za to. Dakle, Boskic pripremi se!

Tasa

31.05.2019 06:32

Ko je nedužan nema čega da se boji! Očito je Obradović mnogo zgrešio kad ovako reaguje!

Milan

31.05.2019 06:33

Počeo je da se plaši sopstvene senke.