SzS smetaju svi radovi, ne daju ni stare cevi da zamenimo

Autor:

Vesti

29.05.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda oglasio se saopštenjem nakon današnjeg iznošenja neistina Nikole Jovanovića, a vezano za rekonstrukciju Čubrine ulice.

Foto: Srpski telegraf
Radoslav Jovanović

"Nakon današnje akcije Nikole Jovanovića saznali smo da je Savez za Srbiju, osim što je protiv svih radova na uređenju Beograda, i protiv redovnih radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže. 

Odbornici Saveza za Srbiju sa nekoliko svojih aktivista onemogućili su JKP "Beogradski vodovod i kanalizaciju" da započne zamenu kanalizacione mreže i cevi starih 90 godina, kao i rekonstrukciju vodovodnih cevi i mreže stare 40 godina u Čubrinoj ulici, što najbolje pokazuje besmisao njihove politike. 

Tom prilikom je šef Đilasove odborničke grupe Nikola Jovanović još jednom brutalno obmanuo javnost da će Čubrina ulica biti trajno zatvorena za saobraćaj i pretvorena u pešačku zonu što nikada nije ni planirano. Ona će kao i deo Topličinog venca ka ulici Carice Milice nakon rekonstrukcije biti prohodna za saobraćaj. 

Mislim da je danas svakom Beograđaninu jasno da je Đilasova, Jeremićeva i Obradovićeva politika, koju na terenu sprovode Nikola Jovanović i odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, čupanje saobraćajnih znakova, demoliranje gradilišta i zaustavljanje radova na uređenju našeg Beograda. 

Gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom nastaviće da radi za građane Beograda, obnavljaćemo fasade, rekonstruisaćemo ulice i parkove, graditi domove zdravlja i vrtiće i u tome nas neće sprečiti destruktivna i bezidejna opozicija", stoji u saopštenju Marjanovića.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading