Nikoga neće štiti partijska knjižica! Stefanović objasnio glavnu razliku između SNS i đilasovaca

Autor: Tanjug

Vesti

11.05.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikoga neće štiti ni partijska pripadnost, ni knjižica, ni materijalni status, ni položaj u društvu", poručio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom hapšenja više osoba među kojima su i funkcioneri opštine Požega.

RepublikaFoto: Tanjug/N. PANČIĆ
Nebojša Stefanović

- To je suštinska razlika između vlasti koju predstavlja SNS i one vlasti koju su predstavljali i žele ponovo da predstavljaju Ðilas, Jeremić, Obradović i njima slični - rekao je Stefanović za TV Pink.

On je podsetio na reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da SNS neće dozvoliti da se pretvori u stranku kriminalaca i otimača narodnog novca, kao što je, kako je naveo, bila Demokrtaska stranka i nastavila da bude kroz današnji Savez za Srbiju i stranke koje su okupljene oko njega.

- Jer njih nije sramota za ono što su radili dok su bili na vlasti - rekao je Stefanović.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji s Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su ranije danas tri funkcionera opštine Požega zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Dragojlo

11.05.2019 17:17

A zelenovića u Šapcu,i Paunovića u Paračinu šta štiti,sigurno đilasovi tajkuni.

mirko

11.05.2019 17:42

Pred zakonom su svi jednaki

Ana

11.05.2019 17:44

Pred zakonom su svi jednaki!

Strahinja

11.05.2019 17:57

U Srbiji nema povlašćenih, već će ko krši zakon za to i odgovarati.