Kad nema suštine, ima šatora: Stefanović o opozicionim protestima

Autor: Tanjug

Vesti

02.05.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u četvrtak da manifestacija policije planirana za petak, subotu i nedelju na platou ispred Skupštine Srbije, i prijavljena pre petnaestak dana u skladu sa zakonom, mora da se otkaže zbog protesta opozicije u Pionirskom parku u subotu.

RepublikaFoto: Tanjug/N. PANČIĆ
Nebojša Stefanović

- Zbog najave mitinga SzS nećemo organizovati tu manifestaciju. Želeli smo da pokažemo najširu demokratiju, a oni su najavili taj skup posle nas - rekao je Stefanović za RTS.

On kaže da je najavljeni dolazak pristalica opozicije sa šatorima, pokušaj blokade Predsedništva, stavljanje tih šatora na zelenu površinu, i dodao da mu nije jasno šta je cilj toga:

- Kad nema dovoljno politike, kad nema suštine, onda valjda građanima treba ponuditi protivpravno zauzeće zelenih površina - rekao je ministar, i apelovao da ne bude nasilja, jer to, kako je istakao, jedino ne može da se dozvoli.

On je kazao da će građani sami prosuditi ko je taj ko može poput predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ode i razgovara sa svetskim liderima i ko ima politiku ili su to ljudi koji nude šatore na zelenim površinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Daliborka

02.05.2019 17:57

Prvi maj je prošao,šta sad glume ti neozbiljni političari.

Mija

02.05.2019 17:59

Opoziciji je i mesto u satorima.Smao neka te satore negde drugde prenesu.Svakako oni su prava cirkuzantska druzina.Najobicniji sibicari koji bi samo da se docepaju kase,pa da malo hapaju,posto su se ocito zazeleli hapanja.

Aca

02.05.2019 18:01

Opozicija je prevazisla samu sebe u ludilu i glupostima!

Marijana

02.05.2019 18:02

Opozicija pravi cirkus jer im je to jedino preostalo pošto im je jasno da na izborima nemaju šta da traže zbog niskog rejtinga među građanima Srbije.