Miličković o haosu ispred Skupštine grada: Pretnje silovanjem i vešanjem zamenili šamaranjem žena

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2019

19:51

Potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS Milosav Miličković saopštio je večeras da su Boško Obradović, Dragan Ðilas i Vuk Jeremić pretnje silovanjem i vešanjem zamenili fizičkim nasrtajem i šamaranjem žena.

Tanjug/S. MILJEVIĆ
Milosav Miličković

- Današnji nasilnički upad u Skupštinu grada Beograda, prekid sednice Saveta za rodnu ravnopravnost, napad i vređanje žena, ismevanje dve žene koje su pale u nesvest, "samo su kap u moru bahatosti i osionosti nasilnika i siledžija iz SzS - istakao je Miličković.


- Kada mislite da dublje dno ne postoji, fašista Obradović i tajkuni Đilas i Jeremić, sa svojim marionetama, nam dokažu da postoji. Pretnje silovanjem i vešanjem zamenili su fizičkim nasrtajem i šamaranjem žena - naveo je Miličković u pisanoj izjavi za Tanjug.

 

 

On je naveo da je zgrožen činjenicom da su ponovo meta njihovog napada žene. 

- Poručujem im da se volja građana procenjuje na biralištima, a ne fizičkim nasrtanjem na žene, mada su nam Đilas, Jeremić i Obradović po ko zna koji put do sada dokazali da jedino znaju da vređaju i udaraju žene - zaključio je Miličković.

Komentari (13)

Loading
Anica

04.04.2019 20:02

Opozicija je otišla korak dalje u svom tom nasilništvu. Ja od njih ne vidim drugi cilj osim nasilja.

nikola

04.04.2019 20:05

Kukavice.Mislili da mogu izaci na kraj sa zenama,pa naisli na tvrd orah.

Lazo

04.04.2019 20:17

Kad pomislis ne moze opozicija dublje da potone, oni nasilje pretope u nasilje nad zenama! Bagra pokvarena!!

sanja

04.04.2019 20:20

Ovakvo ponasanje opozicije je stvarno preslo preko granice , ove zene nisu zaluszile da se neko prema njima tako ponasa. Stop nasilju.