U Pančevu zakon discipline - nema više zadržavanja u saobraćaju!

Autor: Tanjug

Vesti

26.08.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradsko veće usvojilo je predlog odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji grada Pančeva. U pešačkoj zoni zabranjuje se kretanje, zaustavljanje i parkiranje svim vozilima, prenosi portal "013 info".

RepublikaFoto: Tanjug
U Pančevu disciplina na putevima

Izuzetak u ovoj odluci su vozila hitne pomoći, patronažne službe, službe kućnog lečenja, organa MUP-a – kada postoji neodložna službena potreba, vozila u svrhu otklanjanja kvarova na TT, električnim, vodovodnim, kanalizacionim i sličnim instalacijama uz posedovanje radnog naloga, kao i vozila za održavanje čistoće i zelenih površina.

Nadležni gradski sekretarijat rešenjem može dozvoliti kretanje vozila u pešačkoj zoni u određenom vremenskom periodu, ali se vozila moraju kretati brzinom kretanja pešaka, tako da im ne ugroze bezbednost – navedeno je odluci.

Od ponoći do 9 ujutru u pešačkoj zoni uz dozvolu sekretarijata mogu se kretati i dostavna vozila ne teža od 3,5 tona i to brzinom pešaka.

Uz saglasnost MUP-a pojedine saobraćajne površine se mogu odrediti i kao privremene pešačke zone. U njima se mogu obavljati ugostiteljska i trgovinska delatnost i održavati druge prigodne manifestacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading