Poslanik SPS: Novopečeni petooktobarci žele "copy-paste"!

Autor: Tanjug

Vesti

11.02.2019

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Neđo Jovanović izjavio je da građani Srbije danas u plenumskoj sali mogu da vide posvećene poslanike koji žele da doprinose svojim stručnim komentarima u vezi sa predloženim zakonima.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović/Rade Prelić
Neđo Jovanović (desno)

Jovanović je tako prokomentarisao bojkot dela opozicije u plenumu.

- Ova vrata predstavljaju ulaz u hram demokratije. Otvorena su za sve koji žele da doprinesu da građani dobiju kvalitetne zakone - rekao je Jovanović i primetio da se danas u sali pristojno komentariše, u skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, "onako kako to građani od poslanika i traže".

On je ocenio da je "sve van sale" odraz populizma i demagogije aludirajući na poslanike dela opozicije koji bojktuju sednice parlamenta, ali drže konferencije za novinare na svakih pola sata.

Smatra da se opstrukcijom i destrukcijom ne može postići ništa, kao ni primitivnim vređanjem i pozivanjem na linč.

Jovanović veruje da će građani imati priliku da takvo ponašanje osude jer, prema njegovoj oceni, oni neće prihvatiti licemerje, obmane i zablude.

- Novopečeni petooktobarci principom ''kopi-pejsta'' pokušavaju da pridobiju građane, ali neće oni nasesti na to - rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, poslanici vlasti će nastaviti da rade posvećeno i odgovorno, te da donose važne zakone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading