OŠTRO SAOPŠTENJE SPS: Salak vređa Ružića zbog kompleksa niže vrednosti

Autor: Tanjug

Vesti

18.08.2017

17:30 >> 17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija Srbije poručila je da uvrede koje zamenik predsednika DS Igor Salak uputio ministru državne uprave i lokalne samouprave i potpredsedniku SPS Branku Ružiću govore o kompleksu niže vrednosti te stranke i nemogućnosti da prihvate svoje minorno mesto na političkoj sceni Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Socijalisti žestoko odgovorili demokratama

Socijalisti u saopštenju ističu da je za razliku od Salaka, za koga građani ne znaju ko je, Branko Ružić profesionalan i visoko obrazovan političar koji iza sebe ima zavidne rezultate.

SPS navodi da je Ružić u svojoj dugogodišnjoj profesionalnoj karijeri ostvario zavidne rezultate, kako za svoju partiju tako i za građane Srbije.


- Uvrede koje su upućene Branku Ružiću govore o njihovom kompleksu niže vrednosti i o nemogućnosti da prihvate svoje minorno mesto na političkoj sceni Srbije. Njegova poslanička, ministarska, roditeljska i pozicija prijatelja ga čine vrednim čovekom pa i vrednim političarem - navodi se u saopštenju informatiovne službe GO SPS.

- Za ono što je Ružić figurativno rekao potrebno je obrazovanje i razumevanje koje Igor Selak nema - ocenjuju socijalisti.


Ranije danas zamenik predsednika DS Igor Salak kritikovao je Ružića, jer je opoziciju nazvao "petom kolonom", tvrdeći i da na svaki način želi da se dokaže Vučiću. On od Ružića ocekuje i izvinjenje za takvu "političku komunikaciju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading