Novinarka podnosi privatnu tužbu protiv Sergeja Trifunovića!

Autor: Republika

Vesti

23.01.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Žigić, novinarka Srpskog telegrafa koju je Sergej Trifunović brutalno uvredio, podneće privatnu krivičnu tužbu protiv njega, rekao je danas direktor tog lista Saša Milovanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivana Žigić

- Videćemo kako će se proces završiti, ali mislim da kao društvo treba da zaštitimo žene u ovoj zemlji, da jasno kažemo da žene nisu kurve nego da su vredne pažnje. Neka Sergeju Trifunoviću služi na čast to što je rekao. On će sa tim ''belegom'' morati da živi, ako ima i malo savesti i morala. Moraće da ga nosi kroz celu političko-glumačku karijeru - rekao je Milovanović na konferenciji za novinare.

On je rekao da Trifunović nije našao za shodno da se izvini već je, kaže, nastavio da vređa.

Žigić je rekla da priču ne želi ni da privatizuje, niti da politizuje već da pošalje poruku da oni koji se bave javnim poslom ne treba da se obraćaju onako kako se Trifunović obratio njoj.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ona je istakla da Trifunovića nije provocirala već da mu je kulturno postavila pitanje i dodala da nije zaslužila da se njen lični broj telefona nađe na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading