Aleksandar Mirković: Licemerje SZS dokazuje da je njihovo političko delovanje izgubilo smisao

Autor: Tanjug

Vesti

13.01.2019

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Predstavnici bivšeg režima, predvođeni Jeremićem, Ðilasom i Tadićem, u čije vreme su okoreli kriminalci slobodno šetali ulicama, danas su ponovo napali one ljude koji svoj posao obavljaju odlično i čiji se rezultati rada vide na svakom koraku", saopštio je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Ministar Nebojša Stefanović i državna sekretarka Dijana Hrkalović, pored istorijske pobede u Interpolu, svakodnevnom borbom protiv kriminala, velikim i uspešnim akcijama u kojima se hapse svi oni koji su prekršili zakon, i svako ko predstavlja opasnost po bezbednost i život naše dece i svih naših sugrađana, opravdavaju poverenje građana, ali i jasno pokazuju da su odlučni u nameri da kriminal suzbiju i u Beogradu i u Srbiji, te da niko nije iznad zakona - istakao je Mirković.

- Jeremić, Ðilas i njihove satrape iz bivšeg režima Demokratske stranke učinili su kriminalce i organizovanu mafiju sigurnim i zaštićenim do te mere da niko iz tadašnje vlasti nije smeo ni inicijale da im spomene, a kamoli ime i prezime, dok o hapšenju istih nikada nije bilo ni pomisli - napominje se u saopštenju. 

 

 

Kako se dodaje, danas je, na sreću svih građana, situacija drastično drugačija i svakodnevne akcije hapšenja i zaplene velikih količina narkotika i oružja, dokaz su da ova vlast ne želi saradnju sa mafijom, kao režim koji su vodili Ðilas, Jeremić, Obradović, Borko Stefanović i njima slični, već apsolutno borbu protiv nje svuda i na svakom mestu ma koliko ona bila velika ili opasna.

- Naknadna pamet i odglumljena hrabrost SzS postala je smešna svima u našoj zemlji, dok postignuti rezultati Aleksandra Vučića, Nebojše Stefanovića i ostalih ljudi koji danas vode Beograd i Srbiju oslikavaju se u ogromnom poverenju građana koje je svakog dana sve veće - ističe se u saopštenju i dodaje: 

- Licemerje Saveza za Srbiju nastavlja se i svakog dana nam sve više dokazuju da je njihovo političko delovanje definitivno izgubilo svaki smisao - zaključuje Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Novak

13.01.2019 16:28

E pa nece vise kriminalci biti zasticeni kao u vreme vladavine Djilasa, Jeremica i druzine.

Marija

13.01.2019 16:28

Koje njihovo politicko delovanje kada lideri tih stranaka iz svega zele samo licnu korist a ne boljitak Srbiji i Srpskom narodu.

Bane

13.01.2019 16:33

SZS je skup onih što kada ujutro ustanu prvo mrze sebe, a potom ceo svet.

SASA

13.01.2019 16:36

Gube polako svoj mali broj pristalica. Ne zeli niko vise da ide nizbrdo.