VUČE, ŠTA TO KRIJEŠ O BORKOVOM BATINANJU? Jeremić i dalje ćuti o tajnom sastanku s batinašima

Autor: Republika

Vesti

28.12.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić i dalje nije objasnio tajni susret u kruševačkom kafiću "Pastel" njegovog glavnog čoveka za Kruševac Vladana Mitića sa biznismenom Goranom Makragićem, koji je saslušavan kao mogući organizator prebijanja Borka Stefanovića, što je Srpski telegraf ekskluzivno otkrio.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Maca pojela jezik: Vuk Jeremić

Na ova pitanja ne želi da odgovori

1. Zašto se vaš potpredsednik GO u Kruševcu sastao sa Goranom Makragićem, koji je saslušavan u policiji kao mogući organizator napada na Borka Stefanovića?

2. Da li znate o čemu su njih dvojica razgovarala?

3. Zašto kao svoje saradnike birate ljude poput Predraga Petronijevića, koji je hapšen zbog narkotika, pronađena mu je droga u stanu, a u Kruševcu je poznat kao zelenaš?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
star

28.12.2018 19:16

Jeremić se stalno druži sa ljudima sumnjivog morala, trebalo bi policija i nadležni organi da se pozabave sa njime i pozovu ga na saslušanje.

Nadica

28.12.2018 19:19

Jeremic je odavno bavi mutnim radnjama.

Anastasia

28.12.2018 19:22

Gradjanima Srbije je odavno jasno,da se Opozicija sluzi lazima i izmisljotinama.Ne biraju sredstva,kako bi se ostvarili svoj cilj.Mislim da je jeremic dotakao dno,i da najgori od svih bahatih opozicionara.

Lela

28.12.2018 19:25

Vuk Jeremic se stalno druzi sa ljudima sumnjivog morala, trebalo bi policija i nadlezni organi da se pozabave sa njime i pozovu ga na saslusanje.....