Vučić odbrusio Tačiju: Ili kaži ko su ubice Ivanovića, ili prestani da lažeš

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je večeras od Hašima Tačija da kaže imena ubica Olivera Ivanovića, ako već tvrdi da su u Beorgradu, ili da prestane da laže.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oliver Ivanović

- Ako su u Beogradu, a vi provodite istragu, moraš da kažeš njihova imena, a mi ćemo ih uhapsiti - rekao je predsednik Vučić za RTS poovodom Tačijeve izjave da su Ivanovićeve ubice u Beogradu.

- Ti koji glumiš državu, moraš da kažeš imena ubica. Dajte nam dokaze, male dokaze, samo recite imena i prezimena i mi ćemo ih uhapsiti - rekao je Vučić.

- Samo nam recite imena i prezimena, a nemojte da mi čitate novine i pitate Radu sa Savskog venca, koju lažno predstavljate kao Radu Trajković sa Kosova i Metohije. Ima ko zna koliko stanova na Savskom vencu, tu živi, a nikakve veze sa Kosovom nema, a kad je potrebno da izvučete nju i neke druge da govore nešto protiv Srbije, onda to radite - naveo je Vučić.

On je istakao da je malo reći "sram ih bilo" za one koji, ne samo u Prištini, već i one u Beogradu koji "glume" da su nečiji predstavnici na Kosovu i Metohiji, za sve njih koji, kaže, hoće da kažu da je država Srbija umešana u ubistvo Ivanovića.

 

 

- Za one koji hoće da kažu da je na bilo koji način država Srbija u to umešana, sram ih bilo, malo je to reći, to je toliko odvratno, to je toliko jezivo, valjda polaze od sebe - rekao je predsednik.

Možda bi, kaže, oni to uradili sa svojim političkim protivnicima.

- Mi to nikada ne bismo uradili i za razliku od njih, za gluposti koje su pričali u javnosti kao predsednik vlade išao sam svojevremeno na poligraf. Za sve što neko misli potpuno sam spreman da odgovaram u svakom trenutku - dodao je šef države. 

Za razliku od nijih, kaže, on ne krije ubistvo Ranka Panića.

- Ne samo da nisam ubica, nisam ni lopov. Pošteno vodim našu zemlju i borim se za našu zemlju svakoga dana. I neću stati da se borim i takve ovde i u Prištini umeću da pobedim. I ovde i u Prištini, sve lažove zajedno. Sve te koji misle da lažnim optužbama mogu da nanesu štetu nekome - kaže Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Mili

27.12.2018 20:04

Bas Tacija Zmiju briga ko je ubio Ivanovica, jedino ga zanima da okrivi Srbe.

milos

27.12.2018 20:05

Sta mozemo ocekivati od ortodoksnog lazova.

gana

28.12.2018 06:29

@milos - Taci sta god izgovori to bude laz.

OGI

27.12.2018 20:08

Od Tacija mogu samo lazi da se cuju.