Novosadski SNS: DS ne može da se pomiri sa istinom - građani ih ne žele!

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu osudio je ometanje današnje sednice Skupštine grada od strane odbornika Demokratske stranke, ocenjujući da je takvo primitivno ponašanje najbolji dokaz koliko oni poštuju tu instituciju.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Istovremeno, ometajući sednicu, dobacujući gradonačelniku, predsedniku Skupštine grada i odbornicima vladajuće većine, dokazali su da ni posle šest godina od odlaska sa vlasti ne mogu da se pomire sa surovom stvarnošću - da ih Novosađani jednostavno ne žele, saopštili su novosadski naprednjaci.

Gubitnici

- I ne samo Novosađani: od 2012. godine ne uspevaju da dobiju ni jedne izbore - od onih za savete mesnih zajednica do izbora za predsednika Republike. Demokrate i odbornici Saveza za vešanje i silovanje u šta se pretvorila ta koalicija, osim kriminalnih afera i zavlačenja ruku u džepove građana nemaju više šta da ponude - ističe se u saopštenju.

Gradski odbor SNS podseća da su gradonačelnik i odbornici većine na današnjoj sednici "čitavih pet sati strpljivo slušali laži i klevete" odbornika opozicije. 


- Kada su se posle višečasovnog zamajavanja javnosti i zloupotrebe govornice suočili sa istinom, jasno se videlo da ne mogu da pobede snagom argumenata. Tada su posegli za dobro poznatim metodima - pokušajem izazivanja incidenata i, na kraju, napuštanjem sednice - piše u saopštenju.

Demokratama i njihovim partnerima, kako se navodi, ništa ne predstavlja ni podatak da je budžet Grada u odnosu na 2012. godinu veći za oko 5 milijardi dinara.

 

 

- Razvoj Novog Sada ih ne raduje, već plaši, jer u takvoj situaciji ne mogu da gaje ni gram nade za povratak na vlast. Svaki projekat i svaka investicija u Novom Sadu bivaju dočekani kritikama i omalovažavanjem. Jasno je da je tom savezu primitivaca i lažova stalo samo do povratka na vlast, dok im je do Novog Sada i Novosađana stalo ''kao do lanjskog snega - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Najava da će svoje stavove ubuduće iznositi na ulicama i trgovima nas u Srpskoj naprednoj stranci izuzetno raduje. Već nekoliko puta su na bezidejnim okupljanjima u Beogradu dokazali da nemaju kome da se obrate i da im je podrška toliko slaba da sa njom na bilo kojim narednim izborima ne bi mogli ni da pređu cenzus - ističe se.

Neprirodan savez

Gradski odbor SNS u Novom Sadu je, takođe, pozvao članove Demokratske stranke "i njihovog Saveza za vešanje i silovanje", da Dragana Ðilasa zamole da na prvom narednom okupljanju objasni građanima poreklo svojih 500 miliona evra. 

- Ako već žele da se bave politikom i da se tako rascepkani ujedine u nekakav neprirodan savez, red je da prvo počiste svoje dvorište - napominje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
ivana

27.12.2018 17:34

Istina ih jako boli .Beznadezan slucaj su.

Nikola

27.12.2018 17:42

Gradjani zele mir, sigurnost i stabilnost, to ne moze demokratska stranka da pruzi.

Tamy

27.12.2018 17:45

Demokratska stranka je nasa ruzna proslost i to je sve!

Mare

27.12.2018 17:47

Opozicija svoje frustracije više ne može da kontroliše.