Mediji rastrgli Haradinaja zbog ove dve se*si saradnice: Kada im vidite slike, sve će vam biti jasno!

Autor: Republika

Vesti

24.12.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer privremenih institucija samouprave u Prištini, Ramuš Haradinaj, već duže vreme predmet je kritika lokalne javnosti zbog sve većeg broja političkih savetnika koje zapošljava, njih 11 ukupno, ali i zbog uhlebljenja stranačkih drugova iz njegove militantne Alijanse za budućnost Kosova.

Foto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Opozicija i običan narod, naime, kritikuju Haradinajev nepotizam i skandaloznu selekciju prilikom zapošljavanja političkih i medijskih savetnika u svom kabinetu, u kom preovlađuju mladost i lepota.

Atraktivna dvadesettrogodišnja Deilza Hoti najmlađa je savetnica premijera, koja je sa godinu dana manje uspela da uđe u Haradinajev kabinet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diellza Hoti (@diellzahoti) on Nov 19, 2018 at 8:17am PST

Ono što je sporno pored njenih godina, odnosno neiskustva je i obrazovanje, jer je političke nauke diplomirala na privatnom fakultetu.

 

 

Njena dvadesedvogodišnja koleginica Bezi Osmani zaposlena je kao lični asistent premijera lažne države Kosovo, a njen nastup na društvenim mrežama okarakterisan je kao ekstravagantan, seksi i  neprikladan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diellza Hoti (@diellzahoti) on Sep 22, 2018 at 10:20am PDT

 

Ono što im se zamera, kako prištinski mediji prenose, jeste i to što se nalaze na pozicijama na kojima bi trebalo da, kao i svuda u svetu, budu intelektualno superiornije i od pomoći za teška državna pitanja, piše telegraf.rs.

 

Mediji ističu i to da ove savetnice veliku pažnju pridaju spoljašnjem izgledu, što je loš primer za mlade na Kosovu gde vladaju velika nezaposlenost i stručnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading