Teška sramota: Đilas će se programom "Vučiću, pederu" pred birače!

Autor:

Vesti

03.12.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas najzad je obelodanio pravi politički program, a on se očigledno svodi samo na dve reči: "Vučiću, pederu!" Ovo konstatuju sagovornici Srpskog telegrafa nakon što je lider Saveza za Srbiju na Tviter nalog okačio snimak sa skupa opozicije u Kruševcu, na kom okupljeni glasno uzvikuju pomenute reči.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

- Večeras je bilo sjajno u Kruševcu! Hrabri ljudi koji su došli na tribinu i bili u protestnoj šetnji pokazuju da nas ima dovoljno da Srbiju napravimo normalnom zemljom. Vidimo se sledeće subote u Beogradu - napisao je Đilas u komentaru ispod snimka.

 

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić kaže da, osim alavosti na novac, Đilas pokazuje još jednu svoju osobinu - prostakluk i sklonost nasilju.

- Dakle, sa Đilasom na vlasti narod može da očekuje da će biti još siromašniji, a on još bogatiji i da će politički neistomišljenici biti linčovani - naglasio je on.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da se poklič "Vučiću, pederu!" maliciozno afirmiše ne bi li se Aleksandar Vučić lično povredio, uvredio i brukao pred porodicom i celom Srbijom.

Ko je još propagirao istu parolu

1. Pristalice Sulejmana Ugljanina nedavno u Novom Pazaru nakon što je on praktično pozvao na otcepljenje tog dela države od Srbije

2. Ustaše pre nekoliko meseci na jezivom skupu u Glini, na godišnjicu "Oluje", kada je pevao Tompson

3. Podivljali Albanci dok na lomači spaljuju srpsku robu nakon uvođenja taksi od 100 odsto

4. Ekstremni hrvatski desničari na protestu u Zagrebu, ispred Banskih dvora, tokom Vučićeve posete

- Ovo nije politička kritika, ovo je personalni nazovi politički obračun. Što je najgore, ne služi ničemu, osim dubljem kopanju rovova između vlasti i opozicije i stvaranju preduslova za sukobe - istakao je Stanković.

Đilasu smo juče poslali pitanja, međutim, on nam na njih nije odgovorio.

Inače, na protestnom skupu u Kruševcu okupilo se nekoliko stotina ljudi, koji su učestvovali u šetnji gradskim ulicama. Prema navodima organizatora, povod za protest bio je nedavni napad na jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića. Podsetimo, tada je povređen i policajac koji je pokušao da zaštiti Stefanovića, a napadači su iste večeri pohapšeni i još su u pritvoru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

03.12.2018 20:42

To je flagrantni odraz nemoći pakosnog i zlobnog antisocijalca. Điki, Iza svake prepotencije stoji impotencija.