Strašno: Đilas se pridružio Tačiju i Haradinaju u nameri da ekonomski unište Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

25.11.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić rekao je danas da se lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas, pretnjama stranim investiorima, pridružujuje Tačiju i Haradinaju u nameri da izazovu nestabilnost u Srbiji i zaustave njen ekonomski rast i priliv investicija.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Đilas je sinoć u Leskovcu rekao da će sva imovina, koja je proteklih godina prodata strancima, kako navodi, u bescenje, postati srpska. 

"Poručujemo onima koji danas kupuju Srbiju za nikakve pare: Sve će biti vraćeno. Pare ćemo im vratiti, ali to mora da bude srpsko", kazao je Đilas, kako su preneli mediji.

Vesić je, u reagovanju, naveo da ne prođe ni dan, a da Ðilas ne preti stranim investitorima. 

On ocenjuje da se posle odluke prištinskih vlasti da uvedu varvarske takse od 100 odsto na srpske proizvode, sa ciljem da se izazove politička nestabilnost u Srbiji kako ona ne bi više napredovala, tim naporima sinoć u Leskovcu priključio i Ðilas, preteći stranim investitorima da će ih izbaciti iz Srbije i ukinuti sva radna mesta u fabrikama koje su otvorili.

Reagujući na Ðilasovu izjavu da će sva imovina, koja je, kaže, prodata proteklih godina strancima u bescenje, postati srpska, kada on preuzme vlast, Vesić pita:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj i Hašim Tači

"Zašto Draganu Ðilasu, čije su četiri povezane firme u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda imale promet od 300 miliona evra, smeta napredak Srbije?" i odgovara da je to zato što Ðilas svoju budućnost vidi samo u zemlji u kojoj on sa svojima obrće stotine miliona evra, a narod nema posla ili radi za minimalac od 161 evra ili prosečnu platu od 330 evra...

"Tako bi izgledala Srbija Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića", kaže Vesić.

I sve bi Ðilas da podržavi osim ono na čemu je on sam zaradio milione - na prodaji reklamnih sekundi, dodao je on. 

"I sve u Srbiji, ako se Ðilas bude pitao, treba da stane, i proizvodnja u Boru, i proizvodnja u Meiti, i poljoprivredna proizvodnja, jer je za Ðilasa važno da jedini srpski proizvod budu reklamne sekunde, čime se on privatno bavi", navodi on.

Vesić ponavlja da je Ðilasova imovina kada je postao gradonačelnik bila ženina kuću na Dedinju, automobil SAB i 70 hiljada evra ušteđevine, a kada je otišao sa vlasti - prijavio je, kaže Vesić, da samo u nekretninama ima 24 miliona evra, kako je prijavio državi, ali i 300 miliona evra koliko su obrnule njegove četiri najveće kompanije u periodu između 2008 - 2012. godine. 

Te firme nisu proizvodile, taj prihod nije od plate gradonačelnika, konstatuje Vesić već od prodaje reklamnih sekundi, od rijaliti programa, Kuće velikog brata u objektu koji je "oteo" deci u Pionirskom gradu.

U vreme građani Srbije su imali 161 evro minimalnu zaradu i 330 evra prosečnu platu, navodi Vesić.

Tako Ðilas vidi Srbiju, njemu milioni, građanima po koja stotina evra, navodi Vesić i zaključuje: Ðilas može da ima milione, ali podršku građana ne može da kupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
Nada

25.11.2018 12:47

Bruka i sramota!!!

Marija

25.11.2018 12:47

Djilas je jednom to vec radio ali za to drugu priliku nikad vise nece imati jer narod nikad mu nece dati poverenja jer zna ko je on.

Brane

25.11.2018 12:53

Sve je to ista bagra a imaju i zajedničkog ujedinitelja ,britanska služba.

Goga

25.11.2018 12:55

Ovo je skandalozno .Da li ovaj Djilas sme da pogleda Srpskom narodu u oci. Ovo je dno dna.Treba da se stidi samog sebe.