Završni udarac Šiptara: Haradinaj doneo konačnu odluku o povećanju poreza na srpsku robu!

Autor: Republika

Vesti

23.11.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haradinaj je pružio uveravanja ambasadorima Kvinte da je politička i bezbednosna situacija na Kosovu mirna .

RepublikaFoto: facebook.com/RamushHaradinajOfficial
Ramuš Haradinaj

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, saopštio je ambasadorima zemalja Kvinte da će odluka o povećanju poreza za 100 odsto na robu iz Srbije i BiH ostati na snazi do postizanja cilja kosovske vlade, što je, kako je i u međuvremenu izjavio, priznanje nezavisnosti Kosova od strane Srbije.

Haradinaj je, kako se navodi, zahvalio ambasadorima Kvinte na stalnoj sveobuhvatnoj podršci koju pružaju Kosovu u svim procesima i pozvao ih da u ovoj situaciji "budu objektivni" u njenoj proceni.

Kako prenosi prištinska Koha, Haradinaj je pružio uveravanja ambasadorima Kvinte da je politička i bezbednosna situacija na Kosovu mirna i da se kosovska vlada obavezala da održava red i mir, te obezbedi sigurnost za sve građane. On je, dodaje se, demantovao informcije o navodnoj humanitarnoj krizi na severu.

- Haradinaj je rekao da građani ove zemlje, bez obzira na nacionalnost neće ostati ni bez hrane, ni bez medicinskih roizvoda, kao i da su izjave srpskih političara samo propagandna akcija, netačna i neprihvatljiva o stanju na terenu - piše Koha. Kod Haradinaja su bili otpravnik poslova Ambasade SAD, ambasador Velike Britanije, Nemačke, Francuske, Italije i predstavnik Kancelarije EU na Kosovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
captainsrki

23.11.2018 14:31

Mirna situacija?Srbija preteruje?Zaista??!!

sindarela

23.11.2018 14:33

Naravno,ambasadori su mu poverovali,jer u to hoce da veruju...Siptarska drzava je njihovo delo.

Mija

23.11.2018 14:35

Haradinaj, otpravnik poslova Ambasade SAD, ambasador Velike Britanije, Nemacke, Francuske, Italije i predstavnik Kancelarije EU na Kosovu lepo drustvo nedaj ih Boze nikom

DANICA

23.11.2018 14:42

Moze slobodne na 100 godina oriciti visinu taksi jer Srbija nikada nece priznati Kosovo!!!