"Agenti MI6 iz Podgorice krenuli u rušenje Aleksandra Vučića!"

Autor: borba.me

Vesti

23.11.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agenti britanske obaveštajne službe MI6 organizovali su današnje incidente na severu Kosova i Metohije, u cilju destabilizacije Srbije, tvrdi Borba nakon saznanja u vrhu srpskog državnog vrha. Sve je rađeno uz punu koordinaciju agenata MI6, ROSU-a, ali i delova makedonskih i crnogorskih službi.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

U upadu na sever Kosova i hapšenju četvorice Srba osim jedinica ROSU učestvovala je i najelitnija jedinica kosovskih snaga FIT, koja je pod direktnom kontrolom MI6.

- Logistički i operativni centar MI6 je već zaživeo u Sarajevu, a oni već par meseci deluju i u Crnoj Gori. Ofanziva agenata MI6 ima strateško uporište u težnji da se medijskim i operativnim delovanjem oslabi srpski uticaj na Balkanu. Ovo što se danima dešava na KiM je rezultat delovanja i plana agenata MI6, koji deluju iz Podgorice i Skoplja - kaže sagovornik.

Upravo po nalogu MI6, iako je bilo određenih protivljenja u vrhu crnogorske vlasti, Crna Gora je glasala za prijem Kosova u Interpol. Upravo je to bila inicijalna kapisla za sva dešavanja koja su usledila i koja se i danas dešavaju na Kosovu i Metohiji.

Sve aktivnosti crnogorskih vlasti su koordinisane sa diplomatijom Velike Britanije, kako bi se izvršio dodatni pritisak na Aleksandra Vučića i oslabila njegova pozicija na Balkanu, jer jedino MI6 ne kontroliše vlasti u Srbiji.

Režim u Podgorici je dobio blagoslov Britanaca i njihove službe, da se preko Crne Gore destabilizuje Vučić i Srbija.

- Crna Gora je poligon MI6 za rušenje legitimno izabranih vlasti u Beogradu i sve ovo što se ovih dana dešava na Kosovu i Metohiji je deo njihovog plana za destabilizaciju i rušenje vlasti u Beogradu. I sve odluke Crne Gore su u saglasju sa planom MI6 čiji je primarni zadatak destabilizacija Balkana i ostvarivanje pune kontrole nad Srbijom - kazao je sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
taichy

23.11.2018 14:07

Ovo je sramota! Izgleda da smo im bas trn u oku od kada je Srbija , uz predsednika Vucica i njegovu politiku, stala na noge! Necemo dozvoliti da rade sta hoce! Branicemo svoj narod, svoju drzavu, svoju vlast! I prkosno svima nastavicemo da se borimo za mir i da se penjemo lestvicama uspeha na svim poljima!

Mila

23.11.2018 14:33

Ma ne mogu mu nista, mogu samo da dodju i da mu se poklone.

Mila

23.11.2018 14:34

Predsednik se sve evo uplasio.

roby

23.11.2018 14:36

"Britanska kruna"je najvece zlo na planeti.Navikli jos iz srednjeg veka da porobljavaju i zive na grbaci drugih.