PREDSEDNIK VUČIĆ OTKAZAO VEČERAŠNJE GOSTOVANJE NA RTS-U! Ovo je razlog!

Autor:

Vesti

29.05.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je RTS emitovao politički duel sa tri predstavnika opozicije protiv jednog predstavnika SNS, a danas se ponovo na RTS pojavio i Dobrica Veselinović i ponovo Savo Manojlović.

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKAZAO VEČERAŠNJE GOSTOVANJE NA RTS-U! Ovo je razlog!

Foto: RTS/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je večeras gostovanje u Dnevniku na RTS.

On je, prema saznanjima Novosti, zamolio da po treći put za dva dana Savo Manojlović gostuje na RTS. Podsetimo, Savo Manojlović juče je bio inače u emisiji "Takovska 10", danas ponovo na RTS-u.

Sinoć je RTS emitovao politički duel sa tri predstavnika opozicije protiv jednog predstavnika SNS, a danas se ponovo na RTS pojavio i Dobrica Veselinović i ponovo Savo Manojlović.

Predsednik je doneo odluku da neće gostovati na RTS do dana izbora.

Tako je juče je bilo dakle "tri prema jedan", a danas je na RTS "dva prema nula".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, podsećamo, bio je gost u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića na TV Happy u ponedeljak.

Predsednik Vučić je tada pozvao ljude da u nedelju izađu na izbore.

- Izbori nisu igračka i nisu nimalo naivni. U nekoliko gradova je situacija napeta. Moja molba je da glasaju po svojoj savesti, da glasaju za listu "Srbija sutra".

Vučić je takođe rekao kako se on namerno ogrnuo srpskom zastavom u Njujorku.

- Stavili smo preklopljenu zastavu. Pokušavali su da saznaju šta ću i kad da govorim, nisu dozvolili da izađem na govornicu, intervenisao je predstavnik Rusije. Rekao sam da mi to nije važno, da mogu da govorim i iz ćoška. Rekli su da mi neće dozvoliti zastavu, to da mi zabrani nije mogao niko. 45 dana nisam spavao. Samo sa Orbanom imao hiljade razgovora.

Vučićč je rekao da to nije bačen trud, ali da su te zemlje previše ozbiljne da bi im neko menjao mišljenje tek tako, kako ovde mnogi zamišljaju da je moguće.

- Drago mi je kad vidim da drugima smeta naša zastava i srećan sam što sam se setio da ponesem zastavu, to je bila moja ideja i svaki put ću da je nosim.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Zoran

29.05.2024 20:17

Tako i treba jer stvarno nije fer da bude opozicija u većini uvek.

Darko

29.05.2024 20:53

@Zoran - Ovo mu nije baš pametno.

Janko

29.05.2024 20:17

Pa neka ga Savo malo da se promoviše.

zveki

29.05.2024 20:18

Вучић је у праву што је отказао гостовање. Саво Манојловић је већ добио довољно медијског простора, време је за нове теме.