POČELA TIHA REVOLUCIJA U SVETU: Vučić ukazao na suptilne promene koje primećuje u svetskim političkim tokovima

Autor:

Vesti

24.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima na TV Prva nakon što je juče u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija usvojena Rezolucija o genocidu u Srebrenici.

POČELA TIHA REVOLUCIJA U SVETU: Vučić ukazao na suptilne promene koje primećuje u svetskim političkim tokovima

Foto: Printscreen/TV Prva

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je na televiziji PRVA izneo svoje duboko poštovanje prema Oliveru Stonu, ističući njegovu izuzetnu ličnost i doprinos svetu filma. Izrazio je nadu da će imati priliku da ugosti Stona nakon završetka izbora, što je gest koji otkriva želju za uspostavljanjem dijaloga i povezivanjem sa globalnim umetničkim i intelektualnim krugovima.

U svom gostovanju, Vučić je ukazao na suptilne promene koje primećuje u svetskim političkim tokovima, ističući početak "tihe revolucije" u kojoj će, kako tvrdi, neki morati da preispitaju svoje postupke i da poštuju različite aktere na svetskoj sceni.

- Počela je tiha revolucija u svetu, u kojoj će morati neki da poštuju neke druge ljude. Naše mesto je u Evropi ali ne možete da budete u redu samo kada trpite udarce i još kažete hvala što vas neko udara po glavi. I nemojte da govorite o pravilima, jer odavno ne važe ista pravila za sve - rekao je Vučić i dodao da u prilog tome govori da je pred UN stavljena rezolucija o Srebrenici, a ona o Jasenovcu neće biti nigde nikada.

Oliver Stone je poznati američki filmski reditelj, scenarista, producent i autor. Rođen je 15. septembra 1946. godine. Stone je jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih reditelja savremenog Hollywooda, poznat po tome što u svojim filmovima često istražuje kontroverzne političke i društvene teme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (25)

Loading
Mikica

24.05.2024 22:52

Vicic odlicno shvata desavanja u svetu

Miki

24.05.2024 22:54

Verujem da je Vucicevo vidjenje tacno

Sara

24.05.2024 22:54

Velike sile prave u svetu veoma čudne odnose i podržavaju agresije što svakako ne može da donese ništa dobro.

Sanja

24.05.2024 22:56

Vučićeva otvorenost za dijalog sa svim relevantnim akterima pokazuje njegovu spremnost za konstruktivno rešavanje problema.