DRAMATIČNE SITUACIJE IZA KULISA! Vučić: Rekao sam Spajiću da ne moraju da me foliraju, najodvratnije mi je bilo ponašanje Crne Gore

Autor:

Vesti

24.05.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotan stav Crne Gore.

DRAMATIČNE SITUACIJE IZA KULISA! Vučić: Rekao sam Spajiću da ne moraju da me foliraju, najodvratnije mi je bilo ponašanje Crne Gore

Foto: Printscreen/TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Prva tema" na TV Prva, izneo je svoje utiske o glasanju o Rezoluciji o Srebrenici na Generalnoj skupštini UN.

Vučić je otkrio da su se iza kulisa odvijale dramatične situacije, a kada je primetio da su neki bili uplašeni, nije okolišao već je bio vrlo oštar. Istakao je da u politici nema mesta za bežanje iz "ringa", naglašavajući da se u političke borbe ne treba upuštati ako nisi spreman za ozbiljnu borbu, kao i to da mu je ponašanje Crne Gore bilo najodvratnije.

Predsednik Srbije posebno je osudio ponašanje Crne Gore, rekavši da nije razočaran, ali istovremeno dodajući da ga nije iznenadilo jer je već unapred znao da će Crna Gora glasati za rezoluciju. Vučić je naglasio da je svestan da mnoge zemlje, poput Crne Gore, nisu donosile odluke samostalno već su pod uticajem drugih faktora. Izjavio je da je Crnoj Gori rekao da ne moraju da ga "foliraju" jer je znao kako će se postaviti. Srbija, prema njegovim rečima, neće slati protestne note ni zbog toga što su glasali protiv Srbije. Ovo odbijanje da se uvuku u diplomatske konflikte pokazuje čvrstinu njegove političke pozicije.

- Nisu me razočarali, zato što sam to i očekivao. I to sam im i rekao. Rekao sam Spajiću da ne moraju da me foliraju, da znam da će glasati za. Znam da ne odlučuju samostalno i da tu nema neke filozofije. Mogu da pričaju šta hoće, da šalju protestne note, mi njima nećemo slati protestnu notu čak ni zbog toga što su glasali da smo genocidan narod - istakao je predsednik Srbije Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (21)

Loading
Mikica

24.05.2024 22:14

Crna Gora je razocarala

Ina

24.05.2024 22:15

Crna Gora je dokazala da nikad nece biti na nasoj strani, cak ide protiv nas.

Miki

24.05.2024 22:15

Zaista ruzno od Crne Gore

Hana

24.05.2024 22:15

Crnogorci su dotakli dno glasanjem za rezoluciju.