SPREČENA SU DVA INCIDENTA! Vučić o srpskoj TROBOJCI kojom se ogrnuo: Pokazao sam poštovanje prema svima, a oni su samo hteli nas da proglase GENOCIDNIM!

Autor:

Vesti

24.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić otkrio da su se u Njujorku pojavile i srpske i bošnjačke žrtve.

SPREČENA SU DVA INCIDENTA! Vučić o srpskoj TROBOJCI kojom se ogrnuo: Pokazao sam poštovanje prema svima, a oni su samo hteli nas da proglase GENOCIDNIM!

Foto: FOTO TANJUG

Juče je u Njujorku održana generalna skupština Ujedinjenih Nacija na kojoj je izglasan nacit Rezolucije o Srebrenici, kojom se utvrđuje 11. jul kao međunarodni dan sećanja na žrtve genocida. Za ovu rezoluciju glasalo je 84 zemlje, dok je protiv nje bilo 19 zemalja, a uzdržanih je bilo 68. Ostale zemlje članice Ujedinjenih Nacija napustile su salu i odbile da glasaju. Ovim je nacrt rezolucije usvojen.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je i činjenicu da su pokušali da mu oduzmu srpsku zastavu.

- Ja treba sada da kažem e živele vaše evropske vrednosti. Vidim i zastava ih zabolela. Došla je jedna žena na početku i rekla mi da je zabranjeno korišćenje zastave u sali. A onda su gore došle srpske žrtve, i došle su bošnjačke žrtve. Obezbeđenje je sprečilo dva incidenta. Srpske žrtve su donele srpsku zastavu. Ja sam pokazao poštovanje i prema jednima, i prema drugima. Ali tamo se radilo samo o jednom narodu. Da naš narod proglase za genocidnim. A kako bolje i lepše da im kažem da to ne prihvatamo, i na kraju smo ih pobedili sa 23 razlike, ubedljivo! Ja sam smatrao da pokažemo koliko se ponosimo svojom zastavom, srpskim rodom, ne vređajući nikoga. Nijednu ružnu reč nisam rekao o Bošnjacima ili srebreničkim žrtvama. Sve što su hteli je da Srbiji zadaju udarac, da pričaju gluposti kao Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Nina

24.05.2024 21:54

Vučić je pokazao poštovanje prema svima !!!Imali su samo jedan cilj da Srbiju proglase Genocidnim!!!

Jela

24.05.2024 21:57

Svako svoju sramotu neka nosi,mi nemamo cega da se stidimo;Vucic je imao ponasanje pravog predsednika,koji se bori na uljudan i pristojan nacin,a snazno i ostro.

Herc

24.05.2024 22:07

Ne moze niko da zabrani srpsku trobojku.

Teona

24.05.2024 22:07

On je pokazao poštovanje zrtvama. Kapa dole za to. Bravo Vučiću