JELISAVETA ORAŠANIN BEZ KONTROLE: Prorezi iznad intimnih delova, a ocrtava se svaki mišić - pokazala FRAJERA koji joj pomaže da izgleda TOP (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.05.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava glumice mnoge je ostavila u šoku.

JELISAVETA ORAŠANIN BEZ KONTROLE: Prorezi iznad intimnih delova, a ocrtava se svaki mišić - pokazala FRAJERA koji joj pomaže da izgleda TOP (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin poznata je po zdravom načinu života, što uključuje redovne treninge u teretani i zdravu ishranu. Nedavnom objavom na društvenim mrežama Jelisaveta je pokazala svoju izuzetan fizički izgled i istovremeno očarala svoje pratioce izgledom.

U zelenoj haljini sa prorezima, Jelisaveta je istakla svoje izvajano telo, pokazujući posvećenost treningu i ishrani. Prorezi na haljini su istakli svaki mišić na njenom telu, što je jasan dokaz njenog napornog rada u teretani.

U galeriji videa i fotografija, glumica je prikazala svoje treninge sa tegovima u teretani, uz podršku svog trenera. Takođe, jedna od fotografija otkriva njen obrok koji se sastoji od četiri kuvana jaja, čeri paradajza i integralnog hleba. Ovakav režim ishrane pruža joj dovoljno energije za izazovne probe u pozorištu i intenzivne treninge.


Nakon objave, javne ličnosti poput voditeljke Aleksandre Jeftanović i nutricionistkinje Ane Petrović izrazile su oduševljenje. Ana Petrović je istakla "Stil života", dok je time jasno podržala Jelisavetinu posvećenost zdravom načinu života.

Jelisaveta Orašanin je svojom posvećenošću, disciplinom i elegancijom još jednom očarala javnost. Njen primer je inspiracija mnogima da vode brigu o svom zdravlju i telesnoj kondiciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading