SELAKOVIĆ: Srbija dobro da zapamti ime svakog ko je svojim glasom podržao našu borbu! SE IZGUBIO SVAKU VRSTU KREDIBILITETA

Autor:

Vesti

17.04.2024

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar se oglasio na instagram mreži.

SELAKOVIĆ: Srbija dobro da zapamti ime svakog ko je svojim glasom podržao našu borbu! SE IZGUBIO SVAKU VRSTU KREDIBILITETA

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs

Nakon večerašnje odluke Parlamentarne skupštine Saveta Evrope ta panevropska institucija je izgubila svaku vrstu kredibiliteta i pokazala da bilo kome, a pogotovo Srbiji, nema apsolutno nikakvo pravo da govori o demokratiji, vladavini prava i zaštiti ljudskih i građanskih prava i sloboda, poručio je ministar Nikola Selaković posle sinoćnjeg sramnog glasanja u Strazburu.

- U ovoj organizaciji za Srbiju očigledno ne važe pravila kao za druge članice, što neodoljivo podseća na poredak koji je s kraja '30 godina prošlog veka uspostavljan u Evropi, a za koji smo mislili da je pobeđen 9. maja 1945. godine, a taj poredak je delio narode na one koji imaju i one koji nemaju pravo na državu, i one koji imaju i one koji nemaju pravo na postojanje, naglasio je on pa dodao:

 

 

- Još jednom su pokazali da međunarodno pravo, principi i bilo kakva vrsta dogovora za njih postoje samo onda kada su u službi njihovih interesa. Ili smo možda svedoci krojenja novog pravila koje teroristima u službi separatizma i cepanja međunarodno priznatih država, garantuje plasman u Savet Evrope, čak i onda kada su trgovali ljudskim organima Srba koje su otimali i ubijali.

Srbija ovo treba dobro da zapamti i zabeleži ime i prezime svakoga ko je svojim glasom podržao našu borbu za zaštitu našeg suvereniteta i nezavisnosti. Suverena i nezavisna, vojno neutralna Srbija odgovara samo i najviše nama, Srbima i svim građanima Srbije, zato je važno da je čuvamo i branimo i ne odustajemo, jer je istina na našoj strani. Samo tako se boreći uverićemo se da je i ova sramota Saveta Evrope, nešto zbog čega će jednoga dana crveneti i stideti se, a kao što kaže predsednik @avucic „Pobediće Srbija!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladimir

17.04.2024 08:31

treba napustiti SE čim šiptari uđu u istu i to im zvanično staviti do znanja