NEVEROVATNO PRIZNANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Šta je sve preživeo zbog napada na porodicu!

Autor:

Vesti

06.04.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić o napadima na svoje roditelje

NEVEROVATNO PRIZNANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Šta je sve preživeo zbog napada na porodicu!

Foto: informerTV/Printscreen


Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je bio gost na Informer TV, gde je podsetio javnost na napade koje su doživljavali njegovi roditelji. Vučić je istakao da su tri godine slušali kako on i njegov brat proizvode drogu u Jovanjici, te je naglasio da ovo pominje kako bi se prešlo na druge teme.

- Tri godine ste slušali kako moj brat i ja proizvodimo drogu u Jovanjici, a ovo govorim zato što ćemo doći do različitih tema. Kada krenete sa tim da vam otac nije otac, da smo slušali da mi je majka lakog morala, pa kad su krenuli sa filmom o meni i objavili sliku Fahrit Musliju, pa su rekli "ovo je čovek za kog predsednik tvrdi da mi otac nije otac". Ja sam dve rečenice rekao kad mi je Gašić doneo papirče i rekao radite svoj posao dalje-  kazao je Vučić.



Vučić je izneo primer kako su javnosti plasirane laži o njegovoj porodici, ističući da su čak dovodili u pitanje i njegovo poreklo:

 "Kada krenete sa tim da vam otac nije otac, da smo slušali da mi je majka lakog morala, pa kad su krenuli sa filmom o meni i objavili sliku Fahrit Musliju, pa su rekli 'ovo je čovek za kog predsednik tvrdi da mi otac nije otac'", rekao je Vučić, istakavši koliko su takvi napadi bili neprihvatljivi i bolni za njegovu porodicu.



Vučić je istakao da je reagovao na ove napade na svoju porodicu, navodeći da je jednom prilikom, kada mu je ministar Gašić doneo novinski članak sa navedenim lažima, kratko rekao "radite svoj posao dalje". Ova reakcija predsednika Vučića pokazuje odlučnost u suočavanju sa neistinama i klevetama upućenim njemu i njegovoj porodici.

Uz podršku javnosti, predsednik Vučić nastavlja da se bori protiv laži i kleveta koje su upućene njemu i njegovoj porodici, ističući da će nastaviti da obavlja svoje dužnosti i da se neće zaustaviti pred napadima na njegov lični integritet i porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (20)

Loading
Zlatko

06.04.2024 21:42

Nastavlja se kampanja laži i mržnje

Mila

06.04.2024 21:43

Ne mrze se loši već NAJBOLJI. E zato je Vučić trn u oku mrziteljima Srbije. Podrška Vučiću.

Jovana

06.04.2024 21:45

Ceo "politički program" opozicija bazira na uvredama, lažima i napadima na Vučićevu porodicu.

Bubi

06.04.2024 21:48

Opozicija nema ni obraza ni srama kada uzimaju u obzir malo dete kako bi naškodili Vučiću!