"UPRAVO SU SKAJ PORUKE DOKAZ DA JE VUČIĆ NAJVEĆI NEPRIJATELJ ORGANIZOVANOM KRIMINALU"! Brnabić reagovala na jezive prepiske šefa kavačkog klana!

Autor:

Vesti

06.04.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo pokazuje, takođe, da su svi navodi o planiranju ubistva Aleksandra Vučića, a koje smo dobijali od naših i stranih obaveštajnih službi, bili tačni, istakla je Ana Brnabić.

"UPRAVO SU SKAJ PORUKE DOKAZ DA JE VUČIĆ NAJVEĆI NEPRIJATELJ ORGANIZOVANOM KRIMINALU"! Brnabić reagovala na jezive prepiske šefa kavačkog klana!

Foto: Tanjug/AP

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom profilu na društvenoj mreži Iks na jezivu prepisku vođe kavačkog kriminalnog klana Radoja Zvicera u kojoj se nedvosmisneno pokazuje da im je glavna meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić koga žele da sklone.

 

 

- Skaj prepiska do koje je Evropol došao je još jedan neoborivi dokaz da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najveći neprijatelj i najveća smetnja organizovanom kriminalu - i u Srbiji i u regionu - navela je ona na mreži Iks.

- Ovo pokazuje, takođe, da su svi navodi o planiranju ubistva Aleksandra Vučića, a koje smo dobijali od naših i stranih obaveštajnih službi, bili tačni. Hvala svim našim bezbednosnim službama koje su, i u saradnji sa stranim partnerima, uspele da sačuvaju život predsednika Vučića. Konačno, ovo pokazuje i koliko je bila opasna i hrabra odluka Aleksandra Vučića da objavi rat organizovanom kriminalu i mafiji koja je pomislila da je jača od države. Nadam se da će ovaj dokaz biti dovoljan nekima u Srbiji da promene svoj narativ i makar nekad odaju poštovanje čoveku koji je trn u oku ljudima koji predvode najopasnije i najsvirepije klanove na svetu - napisala je Ana Brnabić.

Podsećamo, vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Sada je postalo potpuno jasno da su kriminalci sve vreme su imali samo jedan cilj i jednu metu, a to je Vučić.

- Samo mi možemo obaliti Vučića - poručuje šef kavčana Radoje Zvicer, sada odbeglom policajcu Ljubu Miloviću, preko kriptovane telefonske aplikacije 10. januara 2021.godine, a povod ove priče bio je dolazak Džoa Bajdena na čelo SAD. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Anja

06.04.2024 17:03

Nikad niža stopa kriminala u Srbiji. Zato je Vučić smetnja ovoj mafiji.

Milan

06.04.2024 17:04

Predsednika Vučica sigurno neće pobediti organizovani kriminal.

Binče

06.04.2024 17:05

Krimal ne sme biti jači od države.

Marija

06.04.2024 17:07

Naše tajne službe vrhunski rade svoj posao.