BORISKA TVRDI DA JE ROĐEN NA MARSU: pOSLAT JE NA Zemlju da nas spase od nuklearne APOKALIPSE

Autor:

Svet

06.04.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boriska Kiprijanović - dete sa Marsa

BORISKA TVRDI DA JE ROĐEN NA MARSU: pOSLAT JE NA Zemlju da nas spase od nuklearne APOKALIPSE

Foto: YouTube/Project Camelot


Mladi genije iz Rusije, Boriska Kiprijanovič, tvrdi da je rođen na Marsu i da je poslat na Zemlju kako bi preneo ljudima jezivu poruku. Sada dvadesetsedmogodišnjak iz Volgograda tvrdi da je živeo na crvenoj planeti kao Marsovac pre nego što se reinkarnirao kao čovek. Boriska je navodno imao oko 11 godina kada je preko viralnog videa 2017. godine uputio upozorenja Zemlji. On tvrdi da je njegova vrsta uništena nuklearnim sukobom pre hiljadu godina i da se plaši da će Zemlja doživeti istu sudbinu. Zato je došao na našu planetu u misiji da spasi čovečanstvo od sopstvene nuklearne apokalipse.

Život na Marsu

Boriska tvrdi da su Marsovci veoma visoki, tehnološki napredni i sposobni za međuzvezdano putovanje. Mnogi su takođe besmrtni i prestaju da stare sa 35 godina, što znači da će zauvek zadržati mladolik izgled. On se seća vremena kada je imao 14 ili 15 godina, kada su Marsovci stalno vodili ratove i on je često morao da učestvuje u vazdušnim napadima sa svojim prijateljem.

Život posle nuklearne katastrofe

On tvrdi da se nuklearna katastrofa dogodila kada je izbio sukob između dve različite grupe koje su tada živele na crvenoj planeti. Preživelo je malo ljudi, ali on tvrdi da i danas postoje, naučili su kako da grade domove i oružje. Boriska dodaje da Marsovci dišu ugljen-dioksid, pa bi, ako bi došli na Zemlju, morali da ponesu nešto sa sobom kako bi preživeli.

Neobične sposobnosti

Boriskini roditelji kažu da ga nikada nisu eksplicitno obrazovali o planetarnim sistemima kao dete, ali bi često sedeo i diskutovao o Marsu, vanzemaljskim civilizacijama i čudesima svemira. Njegova fascinacija solarnim sistemom trajala je tokom školskih godina, sve dok roditeljima nije ispričao o svom navodnom prethodnom životu na Marsu.

Iako su ove tvrdnje izazvale nevericu, Boriskina izuzetna mudrost u kombinaciji sa njegovim obimnim znanjem o svemiru zbunilo je naučnike i profesore širom sveta. Istraživači opisuju Borisku kao mirnog mladića sa iznadprosečnom inteligencijom.

Boriskina majka tvrdi da je znala da je njen sin izuzetan veoma brzo nakon njegovog rođenja, jer je držao glavu bez podrške već sa samo dve nedelje. Lekar je tvrdio da je počeo da govori samo nekoliko meseci kasnije i da je sa godinu i po dana već mogao da čita, crta i slika. Nakon što je krenuo u vrtić, Boriskini učitelji su bili zapanjeni njegovim neverovatnim veštinama pisanja i jezika, kao i njegovom izvanrednom memorijom.

Iako postoje nezvanični izveštaji koji tvrde da je Boriska nestao zajedno sa svojom majkom, brojni pokušaji zapadnih novinara da ga pronađu nisu uspeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading