KLJUČNI SVEDOK "JOVANJICE" IZBEGAO SUD, ALI ZATO IDE PO KAFIĆIMA! Mali Senta u pratnji "obezbeđenja" ispija kafe!

Autor:

Vesti

06.04.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom da to da je Milenković izbegavao da se pojavi na sudu, pozivajući se na bolest, ispada da je sve bilo u stilu "tresla se gora, rodio se miš", a od gromoglasnih najava "razotkrivanja" ni traga ni glasa.

KLJUČNI SVEDOK "JOVANJICE" IZBEGAO SUD, ALI ZATO IDE PO KAFIĆIMA! Mali Senta u pratnji "obezbeđenja" ispija kafe!

Foto: Printscreen

Slobodana Milenkovića, bivšeg načelnika odeljenja za narkotike beogradske policije, poznatijeg pod nadimkom Mali Senta, javnost je upoznala u procesu "Jovanjica" kao nekog ko je "prijavio ovaj slučaj", ali i te kako ga poznaju po različitim malverzacijama i spekulacijama za koje su ga vezivali.

Slobodana Milenkovića je ekipa Republike uhvatila u jednom od kafića danas u Železniku. U kafić je došao u pratnji dva muškarca.

Foto: Republika.rs

Mali Senta

Podsetimo, zanimljivo je da je nekadašnji prvi čovek odeljenja za droge beogradske policije izbegavao da svedoči u ovom postupku uprkos tvrdnjama opozicionih medija da će na sudu "svašta ispričati" o navodnim vezama vrha vlasti s vlasnikom "Jovanjice" Predragom Koluvijom. Mali Senta je svoja izostajanja sa ročišta pravdao lošim zdravstvenim stanjem.

Nedeljnik NIN još u junu pisao da je Sentin tim predao Tužilaštvu za organizovani kriminal pismeni zahtev da se otvori i proces "Jovanjica 3" i da će to biti razlog za njegovu smenu.

- U zahtevu koji je potpisao inspektor Milenković ispred svog tima traži se od tužilaštva da se istraga dovede do kraja "u vezi s finansiranjem, logistikom, distribucijom i podrškom na državnom nivou za proizvodnju marihuane na Jovanjici", koja je u već postojećim optužnicama opisana kao najveća plantaža ove nedozvoljene biljke u Evropi. U pismenom zahtevu su navedena i neka konkretna imena, kao i da postoji više N. N. počinilaca za koje inspektori imaju operativna saznanja i čija imena i ulogu imaju nameru da otkriju - tvrdio je NIN.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading