PREDSEDNIK VUČIĆ O EXPO: To je prilika da se pokažemo u najboljem svetlu, tamo sve vri od mašina i rada

Autor:

Vesti

23.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Expo nije samo prilika za izgradnju objekata i to kako će Beograd izgledati lepše, kako će izledati lepše naši gradovi i sela, to je prilika da promenimo sebe, svoje navike, da budemo i izvanredni domaćini onima koji u naš grad dolaze, rekao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ O EXPO: To je prilika da se pokažemo u najboljem svetlu, tamo sve vri od mašina i rada

Foto: M.K./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je EXPO prilika da promenimo sebe i pokažemo se u najboljem svetlu.

"Pogledajte šta gradimo, tu će biti nacionalni stadion, pruga. Tu vri od mašina i rada. Metro nije bajka koja mora da se desi, neki ljudi stalno rade na tome. Zato ovi koji bacaju toalet papir ne razumeju potrebe građana i cele naše zemlje", rekao je predsednik.

"Expo nije samo prilika za izgradnju objekata i to kako će Beograd izgledati lepše, kako će izledati lepše naši gradovi i sela, to je prilika da promenimo sebe, svoje navike, da budemo i izvanredni domaćini onima koji u naš grad dolaze", dodao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je danas sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost.

Nakon sednice obratio se ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić.

- Više aktuelnih tema bilo je na dnevnom redu. Bezbednosna situacija na KiM, u regionu i najnoviji težak zločin, a to je teroristički akt u Moskvi. Nema neposrednih saznanja da Srbiji preti teroristički akt. Bezbednosna situacija je u Srbiji stabilna. Potrebno je da se preduzmu sve mere opreza i p reventivne radnje kako bi sprečili svaku mogućnost remećena mira i opasnost za živote ljudi. Prema informacijama, do sada nije prijavljeno, od nadležnih službi, nismo dobili dodatno obaveštenje, ostajemo pri izjavi od sinoć a to je da među građanima koji su nastradali nema naših državljana. Postoji informacija da je jedan naš državljanin bio prisutan na tom događaju, reč je o kulturnom događaju. Nema naših državljanja na spisku poginulih i povređenih. To ne znači da ne može doći do promene, imajući u vidu da je taj broj poginulih drastično povećan - rekao je Dačić.

- Situacija u Srbiji je stabilna - istakao je Dačić.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Srbin

23.03.2024 13:39

Vučić je državnik i vizionar. Potrebno je vreme da nam bude bolje. To se može ostvariti ako strpljivo prelazimo put koji smo zacrtali, koral po korak, radno i sa međusobnim uvažavanjem. Srbija je najdivnije mesto na planeti. Sačuvajmo je i izgradimo zajedno.

Tara

23.03.2024 13:40

To je ogromna investicija koja ce uciniti da nasa Srbija bude jos lepsa

Tatjana

23.03.2024 13:40

Pratimo Vas predsedniče i podržavamo.Verujemo u Vas.

Sara

23.03.2024 13:40

Velika investicija u nasoj zemlji,ucinice nasu Srbiju jos lepsom