BAHATO! POSLANIK BORISLAV NOVAKOVIĆ UZURPIRAO KOLOVOZ: Parkira gde mu se ćefne (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.03.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Borislav Novaković ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti, ali ovoga puta zbog svog bahatog ponašanja u saobraćaju.

BAHATO! POSLANIK BORISLAV NOVAKOVIĆ UZURPIRAO KOLOVOZ: Parkira gde mu se ćefne (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/panredakcija

Kako je zabeleženo na snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama, Novaković je svoj automobil parkirao na kolovozu, van obeleženog parking prostora, praveći pravi karambol u neposrednoj blizini svog stana na Rotkvariji. Umesto da iskoristi slobodna parking mesta koja su bila dostupna, nekadašnji gradonačelnik Novog Sada je odlučio da uzurpira kolovoz, ostavljajući svoj automobil "Škodu" na mestu namenjenom prolasku vozila.

Ovakav postupak poslanika Borislava Novakovića nije prošao nezapaženo, posebno zbog činjenice da je njegov automobil bio ukrašen poslaničkom nalepnicom i promotivnim materijalom njegove stranke - Narodnog pokreta Srbije. Bahato parkiranje uz prisustvo političke propagande dodatno je iritiralo građane i izazvalo osudu javnosti.

 

Ogorčeni građani nisu štedeli reči osude na račun ponašanja poslanika Novakovića, ističući da javni funkcioneri treba da budu primer odgovornog ponašanja u saobraćaju. Ovakav primer bahatog parkiranja, posebno u situaciji kada postoje slobodna parking mesta, izazvao je apel građana za poštovanje saobraćajnih propisa i odgovorno parkiranje, bez obzira na društveni ili politički status.

Ostaje da se vidi da li će se Novaković javno izviniti zbog svog postupka ili će se odlučiti na drugačiji pristup u rešavanju ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading