JOVANOV: Đilas ne razume da u sećanju građana nema goreg perioda za narod Srbije od onog kada je on bio na vlasti

Autor:

Vesti

16.03.2024

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz svu moguću finansijsku, medijsku, stranu podršku i logistiku, kakvu nikada nijedna opoziciona grupacija nije imala u istoriji višestranačja u Srbiji, on nije u stanju da pobedi ni na izborima za kućni savet, a kamoli nešto više od toga, rekao je Jovanov.

JOVANOV: Đilas ne razume da u sećanju građana nema goreg perioda za narod Srbije od onog kada je on bio na vlasti

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Dragan Đilas će sve da uradi i o svemu da priča osim o sopstvenoj odgovornosti i nesposobnosti, kaže Milenko Jovanov iz SNS.

- Uz svu moguću finansijsku, medijsku, stranu podršku i logistiku, kakvu nikada nijedna opoziciona grupacija nije imala u istoriji višestranačja u Srbiji, on nije u stanju da pobedi ni na izborima za kućni savet, a kamoli nešto više od toga. Sada zamajava ljude stavljanjem znaka jednakosti između Srbije devedesetih i današnje Srbije, iako to može biti uporedivo samo političkom slepcu i apsolutnom političkom diletantu. On, jadan, ne razume da u sećanju građana nema goreg perioda za narod Srbije od onog kada je on bio na vlasti, kada je narod dobijao otkaze i ostajao bez hleba, a njegove firme zgrtale stotine miliona evra. Baš zato on i niko drugi predstavlja avet prošlosti, čijeg se povratka na vlast narod u Srbiji plaši, jer zna kakva ga propast u tom slučaju čeka i zato ga narod neće i nepogrešivo ga pronađe na glasačkom listiću, ma koliko se sakrivao iza Marinikine suknje, ili iza tuđeg imena - napisao je Jovanov na Iksu.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, sinoć se sastao sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana, Miroslavom Lajčakom. Na svom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", predsednik Vučić je podelio važne informacije o sastanku, ističući značaj razgovora o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i uslovima za život srpskog naroda na tom području.

- Sa @miroslav.lajcak sam razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i nepodnošljivim uslovima za život našeg naroda. Razmotrili smo mogućnosti i teme za nastavak konstruktivnih razgovora u Briselu, kao i korake neophodne za napredak ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. Još jednom sam pozvao međunarodnu zajednicu da se konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM i regionalnu stabilnost. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom - napisao predsednik Srbije na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (22)

Loading
Lil stej

16.03.2024 07:09

Tajkunski režim Dragana Đilasa je doveo Srbiju do ivice propasti

Legionar

16.03.2024 07:10

Zna zna nego misli da je narod glup

Legionar

16.03.2024 07:10

Đilas je običan folirant

Miki

16.03.2024 07:10

Svi građani Srbije znaju kako je bilo u vreme dok su Đilas i Tadić pljačkali Srbiju i zatvarali fabrike