JOŠ JEDAN NAPAD NA SRBE NA KOSOVU I METOHIJI! Obijena i opljačkana kuća Milivoja Joksimovića iz Radeva! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.03.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dekić, ćerka Milivoja Joksimovića, potvrdila je da su lopovi provalili kroz vrata, izvršili premetačinu i odneli električni alat.

JOŠ JEDAN NAPAD NA SRBE NA KOSOVU I METOHIJI! Obijena i opljačkana kuća Milivoja Joksimovića iz Radeva! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@kosovoonline2569

kuća

Nepoznati napadači su provalili i opljačkali dom Milivoja Joksimovića u selu Radevo kod Lipljana, odnoseći sa sobom električni alat. Navodno, tzv. kosovska policija je izvršila uviđaj na mestu događaja.

U vreme pljačke, u kući nije bilo nikoga, pošto se Joksimović, zbog bolesti, nalazi kod svoje ćerke u Livađu. Milivojeva ćerka je primetila provalu kada je došla u Radevo povodom Zadušnica.

Snežana Dekić, ćerka Milivoja Joksimovića, potvrdila je da su lopovi provalili kroz vrata, izvršili premetačinu i odneli električni alat. Ona je dodala da nije u mogućnosti da utvrdi šta je još od stvari odneto iz kuće zbog nereda koji su pljačkaši prouzrokovali.

Incident je prijavljen policiji, koja je obavila uviđaj. Važno je napomenuti da je prošle nedelje, na samo kilometar udaljenosti od Radeva, opljačkana i kuća porodice Živković u Lepini.

Podsećamo, Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je pre dva dana da je Vlast u Prištini na čelu sa Aljbinom Kurtijem sprovela novu nasilnu akciju na severu Kosova i Metohije, upadom u apoteke u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu i tom prilikom oduzeta je veća količina medikamenata.

Time je, navodi se, ionako otežano snabdevanje i dostupnost lekovima na severu KiM, dodatno onemogućeno, što je problem koji pogađa sve kategorije stanovništva na severu KiM. 

Ovo je još jedan pokazatelj da umesto deeskalacije, Kurti svakodnevno povlači nove eskalatorne poteze na severu KiM, posebno kako bi život Srbima učinio nemogućim i tako ih naterao da napuste svoja vekovna ognjišta, ukidanjem osnovnih sredstava za život, od dinara do lekokva i osnovnih životnih namirnica - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading