"TRUDIMO SE DA REŠIMO PROBLEM, NEĆEMO ODUSTATI": Ministar Mali o zabrani dinara na KiM

Autor:

Vesti

06.03.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da, kada je reč o zabrani dinara na KiM, da se država trudi iz dana u dan da reši taj problem.

"TRUDIMO SE DA REŠIMO PROBLEM, NEĆEMO ODUSTATI": Ministar Mali o zabrani dinara na KiM

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kako je ministar finansija Siniša Mali istakao, to je veliki problem za naše građane. 

- Pronalazimo načina, trudimo se iz dana u dan da rešimo problem koji je Kurti samoinicijatvno izazvao, sam sa sobom izazvao. To jeste veliki problem za naše građane. Mi nećemo odustati od toga, moramo da omogućimo normalan život tih građana. To je samo jedan deo pritisak koji vidite. Pogledajte sa koliko izazova se susreće naš predsednik. Ono što nam je danas potrebno je jedinstvo i sloga, da sačuvamo našu Srbiju kao nezavisnu i suverenu. Uprkos tome što razvijenije zemlje pokazuju znakove slabosti, mi izlazimo sa jasnim ciljevima - kazao je Mali.

Podsetimo, predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, stigla je posebna rođendanska čestitka od malog Jakova Jovanovića, prve bebe rođene na Kosmetu u ovoj godini. Slatka gesta roditelja malog Jakova, iz Gotovuše kod Štrpca, oduševila je javnost i dodatno naglasila zahvalnost prema predsedniku za njegovo dobročinstvo.


Prva beba rođena na Kosovu u 2021. godini

Jakov Jovanović, prva beba rođena na Kosovu u ovoj godini, stigao je na svet dva i po sata posle ponoći, 1. januara. Ova neobična činjenica privukla je pažnju javnosti i istakla malog Jakova kao posebnog simbola novog početka.

Dar od predsednika Srbije

Roditelji malog Jakova poslali su predsedniku Vučiću fotografiju sa njihovim sinom, na kojoj se vidi rođendanska čestitka i sat koji je mališan dobio na dar od predsednika Srbije. Ovaj gest izražava duboku zahvalnost prema predsedniku, ističući njegovu podršku i prisutnost među narodom na Kosovu.

Mala Jakovova čestitka je simboličan podsetnik na važnost ljudskih gestova i zahvalnosti, istovremeno naglašavajući snažnu povezanost između predsednika i građana.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je juče, povodom rođendana, čestitke brojnih svetskih zvaničnika i članova diplomatskog kora akreditovanih u Beogradu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading