SITUACIJA OKO DINARA NA KIM SE NIJE POPRAVILA! Vučić: Biće većih pritisaka na nas

Autor:

Vesti

02.03.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je tokom današnjeg obraćanja govorio o aktulenoj situaciji na KiM po pitanju dinara.

SITUACIJA OKO DINARA NA KIM SE NIJE POPRAVILA! Vučić: Biće većih pritisaka na nas

Foto: Republika.rs

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, u obraćanju građanima, da se situacija oko dinara na KiM ni na koji način nije popravila ili promenila na bolje uprkos pokušajima međunarodnih predstavnika i dodao da će pritisak na srpski narod na KiM i na državu Srbiju biti veći.

- Situacija oko dinara na Kosovu i Metohiji ni na koji način se nije popravila ili promenila na bolje, uprkos pokušajima međunarodnih predstavnika da pomognu po pitanju teškog položaja srpskog naroda i ubede vlasti u Prištini da promene svoje odluke - rekao je Vučić u Predsedništvu Srbije.

Kako je rekao, ne postoje nikakve naznake koje govore da će te odluke biti promenjene.

- I u skladu sa tim, mi ćemo u narednom periodu biti primorani da donosimo različite odluke kojima ćemo se snalaziti ili pronalaziti alternativna rešenja za snabdevanje novcem, odnosno isplatom prinadležnosti, od plata do penzija našem narodu na Kosovu i Metohiji. Ovo sam rekao zbog toga što je sasvim jasno da se nikome po tom pitanju ne žuri", istakao je Vučić. Dakle, taj pritisak na Albance neće biti veći, već će biti samo veći pritisak na srpski narod i na državu Srbiju - dodao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Ena

02.03.2024 11:56

Očigledno je da za sad međunarodna zajednica prećutno odobrava sve Kurtijeve zločine nad Srbima na KiM.

Zora

02.03.2024 11:57

Vučić čini sve da pomogne srpskom narodu na KiM koji trpe posledice Kurtijevih jednostranih poteza.

Fas

02.03.2024 12:45

Sta li radi demokratski i pravedni Zapad. Srbi na KiM stradanu a oni se bave Djilasivompredstavom oko izbora koje niko ne osporava sem njega.

Koja

02.03.2024 14:30

Vučić je navikao na razne pritiske od Zapada.