ZAGRAĐANIN IZRIČITO PROTIV POKRETA ZA NAROD I DRŽAVU: Socijalista poručio da ne zeli da bude član jer želi da čuva socijalističke ideje (FOTO)

Autor:

Vesti

20.02.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna se da li ga je iko uopšte pozvao, ali se on na vreme izjasnio.

ZAGRAĐANIN IZRIČITO PROTIV POKRETA ZA NAROD I DRŽAVU: Socijalista poručio da ne zeli da bude član jer želi da čuva socijalističke ideje (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Vladan Zagrađanin

Predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Vladan Zagrađanin poručio je da bi ulazak socijalista u Pokret za narod i državu čiji je inicijator predsednik Srbije Aleksandar Vučić značilo odricanje svega što su socijalisti gradili godinama.

Jedan od najbogatijih socijalista Vladan Zagrađanin poručio da ne zeli da bude član pokreta, jer želi da čuva socijalističke ideje. Doduše, ne zna se da li ga je iko uopšte pozvao, ali se on na vreme izjasnio.

- Svako eventualno presvlačenje ili utapanje u neku novu organizacionu formu značilo bi odricanje od onoga što su socijalisti izgrađivali godinama - napisao je Vladan Zagrađanin na svom Instagram profilu.

Podsećamo, pre nedelju dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je najavio osnivanje Pokreta za narod i državu.

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

- Vreme je za osnivanje velikog Pokreta za narod i državu koji će imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije i odbrani naše nacionalne i državne interese - objavio je Vučić na Instagram nalogu.

Predsednik je o Pokretu za narod i državu kazao da je kranje i najbolje vreme da formira široku narodni pokret.

Pred nama nisu laka vremena, moramo da ujedinimo sve snage, i da se ujedine svi koji žele dobro Srbiji. To je moj pokušaj da pronađem odgvor za sve one koji bi spolja i iznutra da sruše Srbiju. Više ću o tome u narednim danima - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading