OGLASIO SE MUP POVODOM PRIVOĐENJA ALEKSIĆEVOG ZAMENIKA: Ovo je razlog zašto je Miloš Pavlović morao u policiju!

Autor:

Vesti

15.02.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Pavlović, potpredsednik Narodnog pokreta Miroslava Aleksića priveden je u Policijsku upravu u Užicu jer je tokom vožnje na putu Užice-Zlatibor koristio mobilni telefon

OGLASIO SE MUP POVODOM PRIVOĐENJA ALEKSIĆEVOG ZAMENIKA: Ovo je razlog zašto je Miloš Pavlović morao u policiju!

Foto: republika.rs

Najnovija vest

Prilikom kontrole, utvrđeno je da je za Milošem Pavlovićem, potpredsednikom Narodnog pokreta Miroslava Aleksića raspisana potraga od strane PU za grad Beograd, zbog čega je doveden u službene prostorije PU u Užicu, gde mu je uručen poziv da se javi PU za grad Beograd prvog radnog dana, nakon čega je napustio prostorije policijske uprave, prenosi Informer.

Zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, napisan mu je prekršajni nalog.

Inače, tajkunski mediji ovu vest objavili su pokušavajući od nje da naprave prvorazredan politički skandal a Pavlovića predstave kao žrtvu "režimskog" progona.

Zbog toga se oglasio i MUP.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policiju u političke svrhe i iznose netačne informacije.  Naglašavamo da je Pavlović zaustavljen zbog korišćenja mobilnog telefona i da je doveden u PU Užice jer je za njim raspisana potraga, što je procedura koja bi usledila prema bilo kom građaninu - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading