VUČIĆ POSLE SEDNICE SAVETA BEZBEDNOSTI UN: Ovo neće rešiti probleme, ali srpski narod na KiM mora da zna da ćemo se boriti

Autor:

Vesti

08.02.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se javnosti nakon vanredne sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji, ističući da je zadovoljan onim što je čuo tokom sednice.

VUČIĆ POSLE SEDNICE SAVETA BEZBEDNOSTI UN: Ovo neće rešiti probleme, ali srpski narod na KiM mora da zna da ćemo se boriti

Foto: Pink

 "Videli ste našu argumentaciju, naše odgovore - odgovorne i ozbiljne. Videli ste argumentaciju koja se zasniva na ličnoj mržnji, na lažima o Sanduloviću i raznim drugim glupostima", naglasio je Vučić.

Činjenicama protiv laži

Predsednik Vučić je istakao da je tokom sednice mogao da govori činjenicama o onome što se dešava na Kosovu i Metohiji, naglašavajući značaj istinitog informisanja javnosti.

"Čini mi se da smo mogli činjenicama da govorimo o onome što se dešava na KiM. Ovo neće rešiti probleme, ali narod mora da zna da ćemo se boriti za njih", naveo je Vučić, naglašavajući predanost u rešavanju pitanja koja se tiču građana Srbije.


Borba za interese naroda

Vučić je naglasio da je suština borbe za interese naroda i da će se uporno i istrajno boriti za rešavanje problema koji ih tište. Ovaj naglasak na borbi za interese građana Srbije predstavlja ključnu tačku u politici predsednika Vučića i njegove administracije.

U skladu sa svojim stavom, predsednik je istakao da je zadovoljan što je mogao da čuje argumentovanu raspravu i da je imao priliku da predstavi stav Srbije pred međunarodnom zajednicom.

Kroz svoje delovanje, Vučić nastoji da obezbedi transparentnost u radu i komunikaciji sa javnošću, te da se suprotstavi lažnim informacijama i ličnim napadima. Ova otvorenost prema javnosti predstavlja ključnu karakteristiku njegovog političkog angažmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ena

09.02.2024 00:23

Dok se Vučić bori za Srbe na KiM, lopovska banda iz opozicije se klanja evroparlamentarcima i radi protiv svoje države i naroda.