"ONI SVE TO RADE ZAJEDNO NE BI LI RUŠILI SRBIJU" Predsednik Vučić o lažima zapadnjačkih medija

Autor:

Vesti

05.02.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se najpre osvrnuo na Kurtijev teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji i pokušaju da ukine dinar.

"ONI SVE TO RADE ZAJEDNO NE BI LI RUŠILI SRBIJU" Predsednik Vučić o lažima zapadnjačkih medija

Foto: TV Happy/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji ''Ćirilica'' gde govori o svim gorućim temama.

On se najpre osvrnuo na Kurtijev teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji i pokušaju da ukine dinar. Pa nakon toga i o hajci zapadnjačkih medija:

- Za građane Srbije je bitno da znaju. Sva ova hajka koja se protiv Srbije sprovodi u inostranstvu, od batinaškog Gardijana, do toga kada Bajden da izjavu, koji je uvek dobro pripremljen, iako ljudi svašta o njemu pričaju, i kaže da veruju da će ako puste da Ukrajina izgubi od Rusije, umesto da kaže šta će biti s Baltikom, on kaže Balkanom. Svakom se desi da pogreši, ali sledećeg dana u Bildu izađe moja slika s Putinom i kaže: Da li je na ovo Bajden mislio? I navode da li je to dokaz da će Vučić da izazove rat na Balkanu. A u tekstu ništa.

- U Frankfurter Algemane Cajtung danas kažu da je Vučić fasciniran onim što je Azerbejdžan uradio u Nagorno Karabagu i da zato pojačava vojsku. Na čemu je to zasnovano? Ni na čemu.

- Oni to rade svi zajedno ne bi li na različite načine rušili Srbiju. Sada ću pokazati kako ja to gledam - nekada kroz šah, nekada kroz rat. Kako oni to rade? Potrebna vam je prevlast u vazduhu, u svakom ratu, to ćemo da nazovemo u politici, to je novac. Potrebna vam je pešadija - stanje na terenu, potrebna vam je artiljerija, tenkovi i sve drugo - to su mediji. Ako pogledate novac, on dolazi sa tri strane jedan je iz velikih svetskih sila, drugi je regionalne zemlje koje imaju različite interese da utiču na slabljenje Srbije, imate entitet Kosovo, kako ga nazivaju i imate ih iz različitih političkih krugova i nevladinog sektora, tu govorim o raznim rokfelerima, fondacijama...

- Pešadija ide na sledeći način: naoružavanje Albanaca, razoružavanje Srba i naravno, delovanje na političke partije kako u samoj centralnoj Srbiji, tako i na Kosovu i Metohiji, tu to opet delite na dva dela - na srpske i albanske.

- Medije imate svetske, regionalne i domaće, na Kosovu i Metohiji - srpske i albanske. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (28)

Loading
Tanja

05.02.2024 21:37

Strane službe gledaju da naprave haos i preko truleži od opozicije u Srbiju. Teško im prolazi priča kod naroda.

Viki

05.02.2024 21:38

Hajka protiv Srbije se vodi jer im ne odgovara jaka i stabilna Srbija.

Ana

05.02.2024 21:38

Udružena kampanja Kurtija i zapada kako bi srušili Srbiju zato što im smeta njen napredak i sloga. Samk treba da znaju da mi nikada nećemo dapustiti da nas slome i da nam ugroze mir.

Ana

05.02.2024 21:39

Zadnji mediji stalno lazu o Srbiji jer su ljubomorni na njen status!