KURTI ŽELI DA SPREČI ISPLATU PLATA I PENZIJA! Predsednik Vučić poslao jaku poruku iz Davosa: Moramo da OTVORIMO pitanje Rio Tinta

Autor:

Vesti

17.01.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja pozicija kao predsednika jeste drugačija, a nisam krio nikada da želim da razgovaram o tome kada je reč o Rio Tintu, rekao je predsednik Vučić.

KURTI ŽELI DA SPREČI ISPLATU PLATA I PENZIJA! Predsednik Vučić poslao jaku poruku iz Davosa: Moramo da OTVORIMO pitanje Rio Tinta

Foto: Pink

Aljbin Kurti želi da spreči isplatu penzija i plata , rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na marginama foruma u Davosu.

Kurti želi da spreči isplatu penzija i plata , rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na marginama foruma u Davosu.

- Kurti želi da spreči isplatu penzija i plata - rekao je Vučić i istakao da je zamolio predstavnike međunarodnih institucija za podršku.

Govorio je i o Rio Tintu, ali i aerodromu "Nikola Tesla".

- Rešavamo probleme, naš aerodrom je jedan od najlepših u Evropi - naveo je on.

- Moja pozicija kao predsednika jeste drugačija, a nisam krio nikada da želim da razgovaram o tome kada je reč o Rio Tintu. Rekao sam da moramo da ponude najčistija rešenja i za prirordu i ljude. Prvi put sam pitao kolika bi bila plata, što je oko 1.000 evra. Pitao sam da li može naša priroda i naše planine da budu čiste. To je posao za sledeću Vladu, mislim da treba da otvorimo to pitanje. Pitanje je da li to hoćemo da uvrstimo u našu agendu rasta - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (63)

Loading
Slavka

17.01.2024 16:12

Krajnje je vreme da Medjunarodne institucije reaguju i stanu na put Kurtijevim radnjama koje su na štetu srpskog naroda.

Nebojša

17.01.2024 16:16

Predsednik se trudi da nam obezbedi što brzi ekonomski rast, zato je razumljivo, što mnogo svog vremena i truda ulaže u tom pravcu, a pored toga brine i o Srbima sa KiM.

Mitarpavlovic

17.01.2024 16:22

Kurti se ponaša katastrofalno prema srpskom narodu na KiM.

Ana

17.01.2024 16:24

Kurti pokušava na sve načine da otera srbe sa Kosova, polako mu to i uspeva.