VUČIĆ U DAVOSU: Povećanje plata za 4,5 puta u narednih 15 godina!

Autor:

Vesti

16.01.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

VUČIĆ U DAVOSU:  Povećanje plata za 4,5 puta u narednih 15 godina!

Foto: TV Pink/printscreen


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, trenutno boravi u Davosu gde učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu. Tokom svog govora, Vučić je istakao važnost infrastrukturnih projekata poput izgradnje puteva, naglašavajući da ti projekti donose korist ne samo Srbiji, već i drugim zemljama. On je odbacio tvrdnje da se povećanja plata ne planiraju, ističući da će plate rasti čak 4 i po puta u narednih 15 godina.

"Oni hoće da kažu- Vučić bi da gradi puteve, zato što od toga oni imaju koristi", kaže "neće da povećavaju plate.. to je toliko smešno. Za samo 15 godina 4 i po puta porašće plate" rekao je predsednik Srbije.



Strateški pristup razvoju zemlje

Vučić je istakao da je za Srbiju ključno da pokaže građanima konkretne rezultate i planove za budućnost. Takođe, naglasio je važnost saradnje i dijaloga sa svima, bez obzira na politička ili ideološka uverenja, ističući da je jedinstvo ključno za napredak zemlje.

"Za nas je važno samo da pokažemo ljudima šta ćemo da uradimo, da pružimo ruku onima koji drugačije misle, mi nemamo drugu zemlju", dodao je Vučić.



Uverenje u bolju budućnost

Govoreći o viziji budućnosti, predsednik Vučić istakao je da je za Srbiju ključno da pokaže građanima konkretne rezultate i planove za budućnost. Takođe, istakao je značaj pružanja ruke saradnje svima, bez obzira na politička ili ideološka uverenja, kako bi se zajednički doprinelo boljoj budućnosti zemlje.


Aleksandar Vučić je svojim prisustvom na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu pokazao posvećenost razvoju Srbije kroz konkretna rešenja i strateški pristup. Njegove izjave o rastu plata i važnosti infrastrukturnih projekata jasno pokazuju optimizam i veru u bolju budućnost zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (25)

Loading
Mirko

16.01.2024 19:32

Infrastrukturnih projekata poput izgradnje puteva donose korist ne samo građanima Srbije već i našim susedima.

Salle

16.01.2024 19:34

u Srbiji se jasno vidi koliko je toga urađeno u proteklom vremenu ali i koliko još ima da se uradi u narednom.

Tanja

16.01.2024 19:57

Povećanje plata i penzija mnogi će se obradovati. Predsednik Vučić se bori da građani Srbije mogu bolje da žive.

Marko

16.01.2024 20:10

Sjajne vesti za gradjane Srbije ,povecanje zivotnog standarda je veoma lepa i ohrabrujuca vest.