LJILJANA SMAJLOVIĆ RAZOTKRILA ĐILASOVCE: Prave protest na dan ubistva Olivera Ivanovića kako bi narod zaboravio razbijanje Starog dvora

Autor: D.B.

Vesti

14.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smajlović je istakla da su izgubili mnogo glasača.

LJILJANA SMAJLOVIĆ RAZOTKRILA ĐILASOVCE: Prave protest na dan ubistva Olivera Ivanovića kako bi narod zaboravio razbijanje Starog dvora

Foto: tanjug

Predstavnici Đilasove opozicije vode kampanju raspirivanja indignacije i besa kod ljudi koji juče nisu glasali ili se nisu pojavili na protestu i njima pozivanje na Olivera Ivanovića služi kao bojni poklič, kazala je novinarka Ljiljana Smajlović

- Pozivanje na Olivera će možda pomoći da neko zaboravi onaj njihov ogavni napad na Stari dvor, ono razbijanje Starog dvora! Na onome nisu dobili nijednog birača, znam na ličnom primeru da su izgubili neke birače koji su glasali za njih a sad kažu "ja nikada više neću glasati za one koji su razbijali Stari dvor" - rekla je Ljiljana Smajlović.

 

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče, nakon obilaska Dežurnog operativnog centra Vojnobezbednosne agencije, govorio je o takozvanim fantomskim biračima i o proteklim decembarskim izborima.

- Izbori su juče završeni. Odluku o tome donosi RIK, a ne mediji i političari. Za mene su one večeri sušitnki bili završeni kada smo objavili rezultate - rekao je Vučić i dodao da misli da je važno zbog budućnosti Srbije što su pobedili.

- Sledeći vikend ćemo pokazati kakve ogromne poromene očekujemo u Srbiji, nadam se da ćemo stići sve da pokažemo. Što se tiče fantomskih birača, na svaku njihovu priču im je odgovoreno, o kakvim god fantomima pričate, oni moraju da dođu na biračko mesto, na kome ste i vi. Ne može čovek da ustane iz groba i da dođe da glasa - istakao je on. 

Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će nova Vlada biti formirana najkasnije u martu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Slavka

14.01.2024 11:42

Opozicija oduvek pravi pogrešne korake i to nikako da shvati. Okupljaju se na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića a samo pre nekoliko dana su nam priredili nezapažen scene razbijanja Starog dvora. Šta reći kada oni ne misle svojom glavom.

Vanja

14.01.2024 11:45

Bednici iz opozicije misle da će sramnim potezom ponovo obmanuti građane.

Dragan

14.01.2024 11:51

Stoka od opozicije.

Ksenija

14.01.2024 12:01

Može Đilas da pokušava da obmane narod al ništa mu ne vredi svi se sećaju kako je razbijao stari dvor.